Stil de vedeta

#moda #palarii #stil feminin #moda regala #modele palarii

Moda regala: 8 modele de palarii deosebite

Cu ocazia implinirii a 60 de ani de la incoronarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a avut loc, la cadedrala Westminster, o slujba religioasa. Alaturi de Suverana s-au aflat toti membrii familiei regale. Regina a revenit, astfel, exact in acelasi loc in care, la 2 iunie 1953, primea coroana din mainile Arhiepiscopului de Cantrbury si devenea al 28-lea suveran incoronat sub arcadele de la Westminster Abbey.

Anul acesta, regina a ales sa-si serbeze aniversarea incoronarii in cadru privat si a oferit un dineu pentru persoanele nevazatoare, la palatul St. James. Femeile din familia regala au etalat palarii elegante si sofisticate, accesorii indispensabile la curtea regala.


1. Regina Elisabeta

Regina Elisabeta a purtat o palarie noua la acest eveniment special. Aceasta a fost realizata dintr-un material argintiu si alb, la fel ca haina pe care a ales-o, si a avut trandafiri albastri sub bor.


2. Ducesa de Cornwall

Ducesa de Cornwall a purtat o palarie mare, albastra, asemanatoare cu cea purtata la nunta sa. Palaria, formata din dantela si pene, i-a oferit tinutei Ducesei un plus de eleganta.


3. Kate Middleton

Ducesa de Cambridge, soţia printului William, a ales sa poarte aceeasi palarie pe care a purtat-o si anul trecut in iunie, cu ocazia jubileului organizat de Ziua Recunostintei.


4. Printesa Beatrice

Printesa Beatrice a purtat o palarie inchisa la culoare, impodobita cu pene, care s-a asortat perfect cu vestimentatia acesteia.


5. Printesa Eugenie

Printesa Eugenie a purtat o palarie mov, in forma de crin.


6. Contesa de Wessex

Contesa de Wessex a purtat o palarie din paie bej si dantela, in forma de ciuperca, asortata cu rochia alba din dantela, aleasa special pentru aniversarea incoronarii reginei.


7. Printesa Anne si Autumn Phillips

Printesa Anne si nora acesteia, Autumn Phillips, au purtat palarii elegante crem, impodobite cu trandafiri de matase.


8. Ducesa de Kent

Ducesa de Kent a ales sa poarte o palarie fucsia, cu model la spate. Contrastul dintre parul blond si aceasta palarie luminoasa a ajutat-o pe Ducesa de Kent sa obtina un look incantator.



Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare