Stil de vedeta

#Sonia Trifan #tratamente infrumusetare # trucuri frumusete #dana savuica #showbiz #stil de vedeta #andreea marin #frumusete

Leacuri babesti pentru un ten frumos invatate de la vedete

Cand vezi cat de bine arata, ai crede ca toate vedetele au trecut pe la chirurgul estetician. Dar nu-i deloc asa. Unele chiar se declara impotriva operatiilor estetice. Secretul lor sta insa in trucurile de ingrijire invatate de-alungul timpului. Iata cateva dintre ele:

Andreea Marin

Sursa foto: fashion365.ro

Andreea Marin si-a capatat supranumele de "Zana" datorita emisiunii "Surprize! Surprize!" pe care a moderat-o ani de zile. Insa titulatura i se potriveste de minune daca ar fi sa ne luam dupa felul extraordinar in care arata, desi a implinit de curand 40 de ani. Leacurile sale minune pentru tenul perfect sunt insa ieftine si la indemana oricui.

"Castravetele te ajuta atunci cand vine vorba de ten. Nu exagerez insa nu sunt foarte atenta din acest punct de vedere pentru ca m-a ajutat natura. Am un ten bun. Dar va trebui sa fiu din ce in ce mai serioasa. O masca cu argila facuta acasa m-a ajutat intr-o perioada in care am avut mici probleme. In rest, foarte rar ajung la un salon cosmetic", a marturisit Andreea Marin la Antena Stars.

Citeste si:

Scortisoara, parfumul frumusetii in sezonul rece. 5 beneficii surprinzatoare pentru piele si par

7 culori cu care barbatii adora sa te vada imbracata

8 moduri in care poti purta cardiganul toamna aceasta


Dana Savuica

Sursa foto: libertatea.ro

Dana Savuica recunoaste in schimb ca a apelat la mici interventii estetice pentru a arata bine, insa a probat si peste o suta de tipuri de tratamente de infrumusetare. Ultimul testat se numeste "ritualul Kyoto Geyshia" si contine excremente de privighetoare, ceai verde si sake. "Nu mi se pare nimic ciudat, mai ales ca este vorba despre un tratament 100% bio, ceea ce este foarte important. Nu miroase urat, caci e tratat si transformat in pulbere. Era folosit in special de gheise. Albeste pielea, o hidrateaza si stimuleaza circulatia. In al doilea rand, stiti foarte bine ca ceea ce vine din natura este perfect, adica nu poti, cu oricat de multa stiinta nu poti sa te intreci cu natura. Este foarte placut pe fata", a declarat Dana pentru Prima TV.

O data la doua saptamani, blonda se rasfata cu un masaj facial.

Sonia Trifan

Sursa foto: slaromania.ro

Si Sonia Trifan are un ritual de infrumusetare la care nu toate doamnele s-ar incumeta, insa se pare ca da rezultate uimitoare. Creatoarea de moda a spus ca isi aplica din cand in cand cate o masca din miere cu felii de usturoi.

"O data pe saptamana, sambata, duminica iti permiti sa faci asta, sa-ti pui usturoi. Curatam cativa catei de usturoi, ii taiem foarte fin si ii amestecam cu miere 100% naturala. Cu o pensula, se aplica mierea de albine intr-un strat destul de gros, apoi se pune usturoiul", a marturisit designerul Sonia Trifan.

Sursa foto: sanatate.bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare