Stil de vedeta

#tinute gravida kate middleton #tinute gravida #kate middleton #showbiz #stil feminin #stil de vedeta #tinute kate middleton #sarcina kate middleton #stil kate middleton

Kate Middleton si cele mai frumoase tinute de gravida pe care le-a purtat

Kate Middleton va aduce pe lume, in aprilie 2015, cel de-al doilea bebelus regal, care, potrivit zvonurilor, ar urma sa fie o fetita. Si pentru ca este una dintre gravidele celebre ale carei aparitii sunt urmarite de o lume intreaga, iata cateva dintre aparitiile sale din 2013... cu burtica:

60 de ani de Incoronarea Reginei

La aniversarea Reginei Elisabeta a II-a, care a avut loc la Catedrala Westminster, Ducesa Catherine a optat pentru o rochie din dantela, creatie Jenny Packhman. La rochia roz, Kate a asortat un sacou si, evident, nelipsitii sai pantofi nude. Voaleta a completat aspectul sau monocromatic.

Ceremonia de numire a unei nave

Aflata deja in cel de-al treilea trimestru de sarcina, Kate a ales sa poarte la ceremonia de numire anoii nave regale o rochie midi cu imprimeu dalmatian, careia i-a asortat o palarie neagra Sylvia Fletcher. Criticii au considerat-o chiar una dintre tinutele care au avantajat-o cel mai bine pe Ducesa pe timpul primei sarcini.

Citeste si:

Top 7 manichiuri pentru Sarbatori. Iata cum le poti realiza!

5 rochii perfecte pentru Craciun. Cum poti fi atractia petrecerii!

Designerii celebri poarta haine trasnite. Te-ai imbraca asa?

 

Garden Party in cinstea Reginei Elisabeta a II-a

Pentru cel de-al doilea si al treilea trimestru de sarcina, Kate a optat adesea pentru combinatia dintre rochie si pardesiu. Asa cum s-a prezentat si la garden party-ul de la Palatul Buckingham oferit in mai 2013 in cinstea Reginei, cand a purtat o combinatie delicata de galben si alb. Ducesa a purtat un pardesiu din matase Emilia Wickstead Marella, impreuna cu o palarie Jane Corbett si cu accesorii nude.

Inaugurarea studiourilor Warner Bros

La inaugurarea studiourilor Warner Bros de la Leavesden, Kate Middleton a purtat o rochie Topshop care costa doar 45 de euro si care s-a vandut din toate magazinele in mai putin de o ora. Pentru a transforma totusi aspectul intr-unul demn de o ducesa, Kate i-a asortat rochiei un blazer Ralph Lauren si pantofi negri din piele de caprioara.

 

Cea de-a doua aniversare a nuntii sale

In locul unei petreceri regale, in ziua aniversarii a doi ani de la casatoria sa cu printul William, Kate a vizitat Casa Hospice Naomi. Aici ea a purtat peste o rochie pastel o haina Tara Jarmon de culoarea piersicii.

Vizita la scoala primara Willows, din Manchester

In vizita de la Manchester, ducesa a renuntat la hainele de gravida cu care obisnuise pe toata lumea si a purtat o rochie din matase semnata Erdem. Dar, cu siguranta, vedeta zilei a fost parul purtat de ducesa liber.

Sursa foto: becomegorgeous.com, stylebistro.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare