Stil de vedeta

#tinerete #stil de vedeta #showbiz #ioana ghinghina #elixirul tineretii #secret tinerete

Ioana Ginghina a descoperit elixirul tineretii fara batranete. Afla-i si tu secretul!

La cei 36 de ani ai sai, Ioana Ginghina poate spune ca a descoperit secretul tineretii vesnice. Are un corp de invidiat: o silueta perfecta si o piele neteda si fina. Si chiar daca pare greu de crezut, apa este elixirul care o face sa arate atat de bine. Iata cateva trucuri de-ale vedetei:

Apa calda pe stomacul gol

Ioana nu poate spune ca a fost o silfida intotdeauna. Este o gurmanda, marturiseste ca ii place sa gateasca cat mai gustos si mai sanatos, si ca nu isi face griji atunci cand mai ia in greutate cateva kilograme. Asta si pentru ca stie ca le poate da jos foarte rapid, asa cum a facut si dupa ce a nascut. Actrita scrie pe blogul personal, acolo unde poti regasi o multime de sfaturi pentru frumusete, ca daca vrei sa pierzi cateva kilograme sau doar sa iti accelerezi metabolismul si tranzitul intestinal, nu este nevoie sa te infometezi, ci sa apelezi la cel mai ieftin remediu cu putinta... apa.

Citeste si: Cate calorii trebuie sa mananci pentru a slabi

"Unul sau chiar doua pahare generoase de apa calduta, par­fumate cu o felie de lamaie, dimineata, pe stomacul gol, imediat dupa trezire pot face minuni. Apa calda ajuta clar la accelerarea tran­zitului intestinal, mai ales dimineata. Apoi, apa calduta poate fi un bun vehicul pentru bunatatile si, mai ales, grasimile din micul dejun, care vor stagna mai putin la nivelul digestiv superior unde ar putea fi absorbite.", a scris vedeta pe blogul sau.

Potrivit Ioanei Ginghina, poti sa slabesti in felul acesta pana la 3 kilograme, fara sa iti mai bati capul cu diete drastice. In plus, pielea va fi foarte elastica si foarte tonifiata.

Detoxifierea cu fructe, legume si... apa

Sotia actorului Alexandru Papadopol spune ca pielea este cartea de vizita a unui corp sanatos. "Daca vrei sa ai o piele de invidiat, trebuie sa acţionezi din interior. De aceea, recomand o zi pana la trei de detoxifiere cu sucuri de legume, fructe si multa apa. Iti garantez ca dupa vei straluci la propriu. Pielea iti va arata hidratata si sanatoasa", a scris Ioana.

Iata ce trebuie sa faci:

Prepara sucuri naturale din amestec de fructe, legume si frunze verzi. Spre exemplu, mixeaza in blender o banana, o felie de pepene galben, doua frunze de stevie si doua cani de apa. Sau, o alta varianta propusa de Ioana ar fi o legatura frunze de telina, o banana, o para, un mango si doua cani apa. Vedeta spune ca nu ar trebui sa mixam legumele care cresc in pamant cu cele care cresc deasupra pamantului.

Citeste si: Slabeste pentru totdeauna! 5 masuri simple pentru a evita ingrasarea dupa dieta

Sursa foto: ziarulatac.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare