Stil de vedeta

#genti #genti plic #tinute de seara #asortare genti

Invata de la vedete cum sa iti asortezi gentile plic cu tinutele de seara

Gentile plic sunt un accesoriu indispensabil oricarei femei. Acestea sunt perfecte pentru evenimentele deosebite, deoarece sunt rafinate si foarte elegante. Ele ofera o nota distincta oricarei tinute de seara, creand un look sic, plin de finete. Iata cum poti asorta cele mai noi modele de genti plic la tinutele de seara, precum vedetele pe covorul rosu:


1. Jennifer Lopez, geanta plic pentru rochia aurie

Rochiile de seara aurii sunt una dintre cele mai noi tendinte in moda. Desi nu sunt o noutate, aceastea au prins din nou viata si revin pe marile podiumuri de moda din ce in ce mai frecvent. Sclipitoare si foarte rafinate, rochiile metalice cer o anumita exigenta in privinta asortarii lor. Asadar, ele se combina perfect cu o geanta plic neagra, cu imprimeuri in aceleasi tonuri: aurii si argintii.


2. Eva Longoria, geanta plic pentru satin

In cazul in care vrei sa ai alura cat mai stralucitoare la un eveniment de seara, atunci rochia perfecta pentru tine este cea din satin. La aceasta tinuta stralucitoare poti asorta, precum Eva Longoria, un clutch argintiu, la fel de glamour.


3. Angelina Jolie, fidela rosului

Inainte a-ti alege o rochie de seara, gandeste-te bine si la culoarea sa, deoarece aceasta trebuie sa se preteze mai intai pigmentului tau si apoi tendintelor. Angelina Jolie stie foarte bine aceasta regula, de aceea integreaza rosul in mai toate tinutele sale. Asadar, o rochie din satin, in culori pastel si cu un guler aprins, rosu, se asorteaza perfect cu o geanta plic in aceeasi nuanta intensa.


4. Jessica Alba, culorile pastele si piesele extravagante

Actrita Jessica Alba este innebunita dupa nuantele pastelate, care sunt in ton perfect cu tenul sau masliniu. Ea reuseste insa de fiecare data sa sparga monotonia tinutelor cu cate o piesa-cheie. In acest caz este vorba despre o geanta plic cu blana, rosiatica. Accesoriul vedeta purtat de Jessica Alba la acest eveniment a fost insa colierul opulent din diamante.


Sursa foto: baggirlinoskia.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului