Stil de vedeta

#rochie neagra #stil de vedeta #stil feminin #angelina jolie #stil vestimentar angelina jolie

Invata de la Angelina Jolie cum sa porti cu stil rochia neagra

Rochia neagra este simbolul elegantei in moda, iar Angelina Jolie stie prea bine acest lucru. Dovada stau tinutele ei de la gale sau premiere cinematografice. De aceea, jurnalistii revistei americane Elle au si poreclit-o "ingerul negru". Iata cateva dintre rochiile purtate de actrita in ultimele luni:

Little black dress

La premiera filmului "Maleficent", de la Tokyo, Jolie a purtat o rochie midi dreapta, semnata de Atelier Versace. Rochia din catifea, fara bretele, se mula perfect pe formele ei, accentuate si cu ajutorul pantofilor cu toc inalt.

Citeste si:

Invata de la Adela Popescu ce trebuie sa faci ca sa ai bucle de diva

Fii indrazneata si sexy! Adopta stilul diafan al Andreei Ibacka

Vrei sa arati ca prezentatoarele TV? Invata trucurile lor de frumusete

La premiera filmului "The Normal Heart", actrita a venit insotita de Brad Pitt, partenerul sau de viata. Rochia neagra Saint Laurent i-a lasat umerii descoperiti si i-a subliniat atat talia subtire, cat si bustul proeminent, reconstruit complet cu ajutorul operatiilor estetice dupa interventia de dubla mastectomie de anul trecut. Actrita si-a completat tinuta all-black cu sandale cu bareta Mary Janes.

Tot negru a ales Angelina Jolie si pentru premiera de la Shanghai a filmului "Maleficent". Creatia minimalista semnata Michael Kors a fost accesorizata cu o pereche de pantofi aurii Christian Louboutin.

Printesa neagra

Si tot la premiera celui mai recent film al sau, in care joaca rolul principal, de aceasta data la Hollywood, vedeta a adoptat un look de-a dreptul "malefic". Frumoasa actrita a purtat o rochie din piele neagra, cu trena laterala, creatie Atelier Versace. Bratarile in stil punk semnate Stella McCartney i-au subliniat infatisarea dramatica si misterioasa.

O rochie neagra glamour a purtat actrita si la un eveniment monden al Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Creatia, brodata cu margele, apartine Atelier Versace si a treansformat-o pe Angelina Jolie intr-o adevarata zana cu ochi albastri.

Simplu si elegant

O rochie neagra din matase, extrem de simpla, a purtat actrita si la gala "Independent Spirit Awards". Accesoriul care i-a dat stralucire a fost bratara cu diamante.

Rochiile cu slit

Si pentru ca arata si are picioare superbe, frumoasa actrita adora rochiile cu slit lateral. Iat-o intr-o rochie dreapta, creatie Michael Kors, care ii dezvaluie subtil piciorul stang.

Surse foto: zimbio.com, shoespost.com, glamour.com, fashiongonerogue.com, dailymail.co.uk, elle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare