Stil de vedeta

#bucle #adela popescu #showbiz # sfaturi ingrijire par #coafare par #vedete intern #bucle adela popescu

Invata de la Adela Popescu ce trebuie sa faci ca sa ai bucle de diva

Vrei sa ai bucle perfecte, dar sa nu iti ia mult timp realizarea lor? Adela Popescu sustine ca a descoperit trucul cu ajutorul caruia se poate aranja rapid asa intr-un fel incat sa arate ca proaspat iesita de la salon. Iata ce sfaturi a impartasit actrita pe blogul personal:

Adela, care are un par drept, spune ca secretul sau este un ondulator conic. Cu ajutorul lui isi face aproape zilnic bucle spiralate. "Nu e nevoie sa mergeti la coafor, se intrebuinteaza cu usurinta. Aveti doar grija dupa ce rulati suvita in jurul lui sa nu va ardeti la degete. Exista in capat un fel de cauciuc care nu se incalzeste. Recomand, de asemenea, sa luati suvite de diferite grosimi, iar dupa ce le desfaceti, trageti de varf in jos. In felul acesta ajutati bucla sa se formeze pe lung. Luati-va ce marca vreti voi, nu are importanta, dar faceti incercarea asta", a scris Adela pe blogul sau.

Si pentru ca este mereu pe fuga intre filmari si concerte prin tara, actrita este foarte incantata de noua ei "jucarie". Atuul ondulatorului conic in viziunea ei este firul lung. "In camerele de hotel in care prizele nu sunt asezate langa oglinda, un fir lung te scoate din impas", a dezvaluit Adela.

Citeste si:

"MasterChef" versus "Hell’s Kitchen"? Care crezi ca va avea mai mult succes?

Sexy-romancele care i-au cucerit pe straini. Romanii abia daca le cunosc!

Fii indrazneata si sexy! Adopta stilul diafan al Andreei Ibacka

Chiar daca ii place la nebunie sa isi onduleze parul, Adela a dezvaluit ca iubitul sau, Radu Vilcan, o place mai mult cu parul drept, natural, si nemachiata.

Ritualul de ingrijire

Frumoasa actrita spune ca are un adevarat ritual de ingrijire atat pentru par, cat si pentru piele. "Cea mai buna ingrijire pentru corp o constituie hidratarea si sportul. Uleiul de cocos este foarte bun si pentru corp si pentru fata. Pentru par consider ca orice ulei este foarte util, dar la mine a avut un efect extraordinar uleiul de cocos pe care l-am adus din Bali. Pentru fata folosesc o crema simpla hidratanta pe care o aplic dimineata si seara, dupa ce m-am demachiat foarte bine in prealabil", a povestit Adela pentru csid.ro.

Printre produsele care spune ca nu ii lipsesc niciodata din geanta se numara creionul de ochi si rujul.

Sursa foto: adelapopescu.eu, vebidoo.es
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului