Stil de vedeta

#marion cotillard #actrita #showbiz #tinute #tinute franceze #actrita fanceza

Inspira-te din tinutele uimitoare ale actritei franceze Marion Cotillard!

Frumoasa actrita Marion Cotillard este una dintre vedetele pe care trebuie sa le urmaresti din punct de vedere vestimentar in anul 2014. Tinutele sale sunt extrem de variate si foarte spectaculoase. Iata cateva dintre cele mai uimitoare stiluri pe care le-a abordat actrita pana acum:

1. Fustele in stilul anilor '70

Actrita Marion Cotillard face niste combinatii de piese vestimentare, dar si de culori spectaculoase. O fusta midi in stilul anilor '70 in carouri alb-negru, un top portocaliu si o pereche de pantofi stiletto portocaliu-aprins sunt cateva dintre cele mai inedite piese pe care Marion le-a asortat cu succes.

Citeste si: Explozie de culoare la Globurile de Aur. Iata cele mai spectaculoase tinute purtate de vedete

2. Rochiile florale

Marion se axeaza in principiu pe culori aprinse. Tinutele epocale sunt pentru ea o necesitate. Actrita reuseste insa sa lea dea o nota noua prin atitudenea, dar si prin felul in care asorteaza piesele moderne cu cele vintage. O rochie superba pe care Marion a purtat-o la Choice Awards in 2013 este semnata de creatorul Zuhair Murad. Imprimeurile florale spectaculoase si dantela neagra atat de fina si eleganta au facut ca Marion sa fie una dintre cele mai spectaculoase prezente de la acest eveniment. Sandalele nude, tip Cleopatra, au completat si ele foarte bine aceasta tinuta surprinzatoare si foarte sic.

Citeste si: Topul elegantei. Vedetele de la care trebuie sa te inspiri in 2014

3. Rochiile extravangante

Actrita Marion Cottillard este intotdeauna la curent cu cele mai noi tendinte in moda. Fire extrovertita si foarte vesela, insa si mare iubitoare a lucrurilor de valoare, Marion poate purta cu succes chiar si cele mai extravagante rochii, in culori foarte puternice, precum galben pai.

4. Rochiile pastel

Chiar daca este o mare admiratoare a culorilor puternice, Marion Cottilard stie sa fie diafana si spectaculoasa purtand si nuante mai calde, precum nude. Asadar, pentru un eveniment somputuos de zi, Marion a purtat o rochie pastel extrem de eleganta, prinsa in talie cu o centura metalica aurie. Pata de culoare a tinutei au fost insa minunatii pantofi cu toc jos galbeni.

Citeste si: Topul celor mai frumoase rochii purtate de vedete in 2013

Sursa foto: fashion-district.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare