Stil de vedeta

#jane fonda #sophia loren #stil feminin #stil de vedeta #vedete

Frumoase si stralucitoare chiar si la varsta a treia. Jane Fonda sau Sophia Loren?

Adevaratele dive nu isi pierd farmecul nici cand au ajuns la varsta bunicilor noastre. Evident, e si efortul chirurgilor plasticieni, insa stilul si rafinamentul cultivat in zeci de ani in lumina reflectoarelor li se citeste pe chip. Cine crezi ca arata mai bine, Jane Fonda sau Sophia Loren?

Jane Fonda - 77 de ani

Sursa foto: pinterest.com

La cei 77 de ani ai sai, Jane Fonda are silueta cu care si o tanara de 20 de ani s-ar mandri. Brate subtiri, picioare drepte, abdomen plat si pic de celulita. Cum sa nu fii invidioasa pe o astfel de aparitie?

Sursa foto: ele.ro

La sfarsitul lunii trecute, actrita a participat la un eveniment la Casa Alba, unde fusese invitata. Aparitia ei i-a lasat pe toti muti de uimire. Intr-o rochie lunga, neagra, din piele, diva a stralucit pur si simplu. Nu i-ai fi dat varsta pe care o are. Alegerea tinutei a fost extrem de inspirata, considera editorii de moda, care spun ca actrita a stiut sa isi ascunda astfel micile imperfectiuni ale corpului. E clar ca atunci cand te apropii de opt decenii de viata pielea nu mai e la fel de neteda, oricate operatii estetice ti-ai face, insa rochia neagra, acoperita cu paiete, a ascuns toate neajunsurile.

Sursa foto: gofugyourself.com

Si la premiile Grammy din acest an aparitia sa a fost una spectaculoasa. Jane a imbracat o salopeta verde, fixata in talie cu o curea lata.

Sursa foto: twitter.com

O aparitie sexy a fost Jane Fonda anul acesta si la Globurile de Aur, unde a ales sa poarte o rochie rosie mulata, cu o sectiune din tul semitransparenta extrem de indrazneata.

Sophia Loren - 80 de ani

Sursa foto: dlisted.com

Plina de viata si cu acelasi zambet larg care a consacrat-o, Sophia Loren nu se dezminte. A implinit toamna trecuta 80 de ani, dar asta nu a transformat-o intr-o batranica fara vlaga. Din contra.

Sursa foto: pinterest.com

La Festivalul de la Cannes din 2014, Sophia Loren a ales o rochie nude mulata, brodata cu paiete si care i-a subliniat foarte bine talia zvelta.

Sursa foto: pinterest.com

Si chiar daca a ajuns la 80 de ani, diva marilor ecrane nu ezita sa isi expuna decolteul, rochiile pe care le alege cel mai adesea fiind rascroite adanc.

Sursa foto principala: 30somethingurbangirl.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare