Stil de vedeta

#exercitii fizice #alimentatie echilibrata #Florentina Opris #sfaturi viata armonioasa

Florentina Opris te invata cum sa te simti bine in pielea ta in doar 21 de zile!

Te gandesti demult ca ai vrea sa-ti schimbi stilul de viata, dar nu stii de unde sa pornesti? Sfaturile Florentinei Opris ar putea fi primul pas in acest sens! Miercuri,13 august 2014, la Hotel Marshal Garden, realizatoarea tv iti prezinta programul "Devino Perfecta - Trup&Suflet" in doar 21 de zile!


"In decurs de doua ore, le voi vorbi femeilor interesate despre un stil de viata sanatos, alaturi de invitatii mei si le voi premia pentru pasul de a intra in acest program Devino Perfecta- Trup&Suflet" in doar 21 de zile!", spune Florentina Opris. 

Dupa aceasta intalnire, timp de 21 de zile, fetele vor primi zilnic un newsletter, ce va cuprinde individual un program bine pus la punct (alimentie echilibrata, exercitii fizice specifice fiecarei probleme a femeii respective, sfaturi pentru o viata armonioasa pentru ea si familia ei). "De asemenea, se vor filma din 5 in 5 zile sa ne spuna schimbarile ce le simte in viata ei, de cand a inceput acest program. Dupa aceste 21 de zile, se va organiza inca o intalnire, unde participantele vor veni si vor fi premiate pentru efortul depus si vor fi speakeri, prezentandu-ne experienta lor dupa aceste 21 de zile.  Ele vor fi masurate si cantarite, pentru a arata evolutia lor", conchide realizatoarea tv. 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare