Stil de vedeta

#stil de vedeta #stil feminin #showbiz #andreea ibacka #stil vestimentar andreea ibacka

Fii indrazneata si sexy! Adopta stilul diafan al Andreei Ibacka

Andreea Ibacka te farmeca din prima cu zambetul ei strengaresc si cuceritor. Blonda si cu ochi albastri, Andreea stie cum sa fie feminina si sa isi puna in valoare toate atuurile. Iata cateva dintre tinutele cu care a facut furori:

Nude

Una dintre cele mai feminine tinute este cea nude. Culoarea, asemanatoare cu cea a pielii, aprinde imaginatia barbatilor. Iat-o pe Andreea intr-o rochie lunga, cu trena, cu broderii argintii din paiete si cu spatele aproape gol. Coafura impecabila si machiajul discret au pus si mai mult in valoare eleganta rochiei.

Dantela neagra

Andreea nu uita niciodata de celebra si batrana little black dress, fiindca stie ca se poate dovedi solutia ideala pentru un eveniment cu staif. O astfel de rochie neagra, din dantela, a purtat la lansarea uneia dintre colectiile designerului Alexandru Ciucu. Andreea a ales o tinuta midi, in ton cu petrecerea.

Citeste si:

Cele mai frumoase modele de unghii pentru aceasta vara

Secretele vedetelor. Ce fac ca sa arate bine in costum de baie

Sandalele care te vor face sa arati senzational vara aceasta

Tot o rochie neagra, mai scurta in fata si mai lunga la spate, acoperita cu dantela frantuzeasca, a purtat actrita la deschiderea unui restaurant de lux. Ea si-a accesorizat tinuta cu o pereche de pantofi argintii cu toc rosu si un clutch rosu. Coafura, cu parul desfacut, s-a dovedit inspirata, pentru ca i-a incadrat perfect fata.

Rochie de printesa

Iat-o intr-o tinuta de gala, rafinata si eleganta. De aceasta data, Andreea a ales o rochie de printesa in stil "A", cu fronseuri pe corset si cu fusta ampla. Culoarea roz, foarte luminoasa, a fost evidentiata de centura argintie din jurul taliei.

Sexy

Si pentru ca este constienta de atuurile ei, Andreea nu evita sa poarte nici tinute care ii pun in valoare formele fizice de invidiat. Actrita a fost o aparitie foarte sexy la premiera unui film celebru. Ea a purtat o rochie conceputa chiar de ea, realizata din satin si dantela, cu un decolteu foarte generos.

Smart casual

O tinuta perfecta pentru o zi la serviciu este cea smart casual, o combinatie intre elegant si comod. Andreea a ales de aceasta data o pereche de jeansi purtati cu pantof cu toc inalt. Accentul office este dat de un sacou scurt, purtat cu manecile suflecate, peste o bluza alba, in stil barcuta la baza gatului.

Sursa foto: andreeapatrascu.ro, funkyandsalon.blogspot.com, acasatv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului