Stil de vedeta

#showbiz #globurile de aur #rochii vedete #tinute vedete

Explozie de culoare la Globurile de Aur. Iata cele mai spectaculoase tinute purtate de vedete

Cea de-a 71-a editie a decernarii Globurilor de Aur a debutat cu o explozie de culoare pe covorul rosu. Vedetele au ales in acest an vestimentatii foarte vii, punand in scena un adevarat curcubeu. Reese Witherspoon, Taylor Swift, Amy Adams si Amber Heard au fost actritele care au inveselit intreaga atmosfera a acestui eveniment prin tinute fabuloase, pline de culoare si optimism. Iata care au fost cele mai spectaculoase tinute purtate de vedete la Globurile de Aur 2014:

1. Amy Adams

Protagonista peliculei "American Hustle", unul dintre marii castigatori ai premiilor Globurile de Aur de anul acesta, a mizat pentru acest somptuos eveniment pe o rochie in doua tonuri de rosu, fara bretele, care a scos-o foarte bine in evidenta. Rochia, semnata de Valentino, a atras atentia tuturor prin fineatea si rafinamentul sau.

Sursa foto: dailymail.co.uk

2. Reese Witherspoon

Celebra actrita Reese Witherspoon a ales in acest an o rochie fabuloasa turcoaz, tot fara maneci, semnata de Calvin Klein. Criticii de moda au fost foarte impresionati de alegerea indrazneata facuta de vedeta. Totodata, rochia pe care a ales-o Reese Witherspoon a fost o alegere inspirata, mai ales ca i-a pus in evidenta foarte bine silueta zvelta.

Citeste si: Topul elegantei. Vedetele de la care trebuie sa te inspiri in 2014

Sursa foto: www.fabsugar.com.au

3. Amber Heard

Frumoasa actrita Amber Heard a mers in acest an pe mana creatorului Versace, iar alegerea sa a fost una extrem de bine facuta. Vedeta a atras intreaga atentie a presei cu rochia sa bleumarin, cu umerii goi si cu crapatura imensa, ce lasa sa i se intrevada coapsa intr-o maniera foarte eleganta.

Sursa foto: gossipcenter.com

4. Taylor Swift

Centrul atentiei la Globurile de Aur de anul acesta a fost insa actrita Taylor Swift, care a impresionat intreaga audienta cu rochia sa roz rosiatic, semnata de Carolina Herrera.

Citeste si: Topul celor mai frumoase rochii purtate de vedete in 2013

Sursa foto: dailymail.co.uk

5. Kate Beckinsale

Actrita Kate Beckinsale a fost una dintre cele mai sofisticate si stralucitoare prezente pe covorul rosu de la Globurile de Aur 2014. Vedeta a mizat pe o rochie cu accente metalice, tip sirena, semnata de Zuhair Murad, care i-a scos foarte bine in evidenta formele voluptoase, insa intr-o maniera foarte subtila si eleganta.

Sursa foto: fabsugar.co.uk

6. Sofia Vergara

Frumoasa Sofia Vergara a fost o prezenta spectaculoasa si de aceasta data. Vedeta a mizat pentru Globurile de Aur 2014 pe o rochie neagra spectaculoasa si foarte voluminoasa, pe care a asociat-o cu un superb colier statement bleu ciel.

Citeste si: Outfituri de iarna surprinzatoare purtate de vedete. Inspira-te si tu de le celebritati iarna aceasta

Sursa foto: dailymail.co.uk

Sursa foto: framework.latimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului