Stil de vedeta

#stil vestimentar Jennifer Lawrance # stil Jennifer Lawrance #Jennifer Lawrance #stil feminin #stil de vedeta #stil vestimentar

Eleganta si nonconformism. Inspira-te din stilul Jennifer Lawrance

Declarata anul trecut drept cea mai frumoasa femeie din lume de catre cititorii revistei FHM, Jennifer Lawrence are un stil vestimentar de multe ori nonconformist, dar de fiecare data sexy si elegant.

Pe covorul rosu

Aparitiile actritei Jennifer Lawrence pe covorul rosu sunt spectaculoase de fiecare data. Iat-o intr-o rochie super lunga, dintr-un material fluid, dar greoi, cu un superb decolteu care lasa sa i se vada pielea delicata. Singurul accesoriu, o pereche de cercei finuti. Nici macar o manichiura care sa atraga atentia.

Insa J-Law a facut celebra o rochie din colectia Dior Couture pe care a purtat-o in urma cu doi ani la decernarea premiilor Oscar, cand s-a impiedicat devenind tinta fotografilor. Din fericire, fanii actritei ii adora stangaciile.

Citeste si:

12 perechi de pantofi pe care trebuie sa-i ai si tu primavara aceasta

Cum sa te imbraci lejer iarna aceasta. 8 piese pe care merita sa le incerci

5 greseli pe care le faci cand iti conturezi sprancenele

 

Dar Jennifer a repetat isprava si un an mai tarziu, la Oscarurile din 2014, cand a purtat o rochie rosie fara umeri, destul de stramta si care, se vede, i-a jucat feste.

Rochia neagra fara bretele cu care a pasit pe covorul rosu la Met Ball in 2013 si voaleta care ii acoperea discret chipul i-au determinat pe multi sa o catalogheze drept una dintre cele mai stilate aparitii.

Fan al creatiilor Dior, Jennifer a uimit audienta atunci cand, la premiera The Hunger Games: Catching Fire si-a facut aparitia intr-o rochie din colectia Couture, extrem de senzuala.

Si tot sexy a fost si atunci cand a purtat o rochie neagra lunga, mulata, din paiete cu irizatii multicolore.

Pe strada

Dar daca cineva si-ar imagina-o pe actrita doar in tinutele in care straluceste pe covorul rosu, trebuie sa stie ca Jennifer Lawrence este o tanara absolut normala, care se poate purta cu o naturalete desavarsita in zilele obisnuite. Spre exemplu, cand iese la cumparaturi si cand pare ca nu se deosebeste cu nimic de "restul lumii".

O rochie din tricot rosu, tocuri si un blazer sunt toate armele de care orice femeie are nevoie la o iesire de seara in oras. Iar Jennifer se pare ca stapaneste bine aceste lectii de stil.

Combinatiile indraznete sunt apanajul ei. Cum ar fi, spre exemplu, perechea de pantaloni din piele careia i-a alaturat un sacou din catifea delicata.

Dar Jennifer nu face rabat la eleganta nici atunci cand iese la plimbare pe strazile aglomerate din LA. Iat-o intr-o rochie crem fara maneci, careia i-a adaugat un plus de personalitate cu ajutorul unei jachete cambrate cu o croiala foarte sic.

Sursa foto: vogue.co.uk, glamourmagazine.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului