Stil de vedeta

#anastasia lazariuc #vedete #stil de vedeta #showbiz #oana roman #tania budi

Ele sunt dovada ca poti arata bine si la a doua tinerete! Afla-le secretele!

Arata incredibil de bine chiar daca au trecut bine de 45 de ani. Sunt suple, au abdomenul plat si pielea ferma. Care sa fie secretul lor? Tania Budi, Oana Sarbu sau Anastasia Lazariuc impartasec din trucurile la care apeleaza pentru a fi in forma:

Tania Budi

Tania Budi are 46 de ani, insa se poate lauda cu un corp de invidiat si un ten fara riduri fara sa fi apelat la vreun tip de interventie chirurgicala.

"Munca este principalul secret, apoi sportul. De doua ori pe saptamana ma duc la un studio de fitness cu electrostimulare. Sunt un om care se ingrijeste, dar nu exagerez niciodata. Merg la salonul Mihaelei Borcea unde fac tratamente faciale si tratamente cu infrarosu care ma energizeaza si care iti dau usor metabolismul in spate, imi place sa ma ocup de mine foarte mult", a declarat Tania Budi pentru spynews.ro.

Ca sa aiba o piele frumos colorata recunoaste ca merge din cand in cand la solar. "Am crescut pe malul marii, iar de la trei ani tata ne tinea pe plaja trei minute pe fata, trei pe spate pentru a ne obisnui pielea si organismul cu soarele, iar acum ma bronzez destul de usor", a mai adaugat vedeta.

Oana Sarbu

Tot 46 de ani are si Oana Sarbu, insa este la fel de plina de viata ca la 20 de ani. Motivul este viata echilibrata, somnul suficient si o dieta sanatoasa. Oana spune ca mananca numai produse naturale si face foarte mult sport. Ea petrece ore bune in sala de fitness unde ii place sa faca gimnastica aerobica.

Insa daca ar fi sa ne luam dupa artista, secretul sta mai mult si mai mult in mostenirea de familie. "Genele. Am o familie numeroasa si longeviva. Ai mei sunt solidari unii cu altii si sunt frumosi sufleteste. Si asta se vede si pe fata. Un suflet frumos se poate vedea si in plan fizic... Sunt o norocoasa!", a declarat Oana pentru topromanesc.ro.

Anastasia Lazariuc



Dar cum sa arati totusi aproape perfect si la 60 de ani? Stie cel mai bine Anastasia Lazariuc. Artista le da calsa vedetelor care si-au modelat intens trupurile pe clinicile de infrumusetare.

"Mierea si uleiul de masline fac minuni, pentru fata si corp! Este bine ca dupa ce ne facem un dus sa ne ungem pe tot corpul cu miere sau cu ulei de masline si sa le lasam sa intre in piele. Dar inainte de a le aplica este indicat sa avem pielea curata, sa facem un peeling cu malai sau zat de cafea", a declarat Anastasia Lazarius pentru click.ro.

Pentru ten, artista foloseste masti pe baza de miere sau ulei de argan ori de migdale dulci presat la rece.

Citeste si:

"Nu sunt nici primul, nici ultimul cu amanta..." Cui apartine declaratia

Reactia Biancai dupa ce a aflat de iubita lui Victor Slav: "Eu sunt ...!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare