Stil de vedeta

#stil de vedeta #stil feminin #showbiz #sapca #sapca vedete

Cum sa porti cat mai cool o sapca de baseball. Vedetele dau tonul

Poate ai observat ca vedetele, atat cele de peste ocean, dar mai nou si cele de pe la noi au devenit fan al sepcilor de baseball. Dar oare este acest accesoriu atat de versatil pe cat pare? Iata cum poti purta sapca de baseball fara sa arati penibil:

Sapca sporty



Folosita initial de catre sportivi si, mai tarziu, de catre armata americana, sapca de baseball a migrat spre finalul anilor ‘80 si in garderoba rapperilor si a hip-hopperilor. Acum, insa, a ajuns deja in gardelorba doamnelor si domnisoarelor care vor sa fie trendy.



In combinatie cu o rochie, o sapca de baseball ar putea arata bine. Teoretic! A demonstrat Rihanna ca se poate. Insa este destul de greu de asoratat si poti risca sa sfarsesti penibil.



Daca o porti insa cu tinutele clasice sport nu ai nicio sansa sa gresesti. Sau cu tinute de jeans. De preferat ar fi sa lasi acasa ochelarii de soare, asta daca nu incerci sa te camuflezi precum aceeasi Rihanna.

Citeste si:

Invata de la Adela Popescu ce trebuie sa faci ca sa ai bucle de diva

Fii indrazneata si sexy! Adopta stilul diafan al Andreei Ibacka

Vrei sa arati ca prezentatoarele TV? Invata trucurile lor de frumusete


Sepci cu imprimeu



Atunci cand vrei sa scoti o tinuta din anonimat, combin-o cu o sapca cu imprimeu colorat. O poti purta cu rochii de vara uni din denim sau din bumbac.



Insa poti folosi acest gen de sapca si impreuna cu o bluza cu printuri din aceeasi gama coloristica.



Printre vedetele de la noi care iubesc acest trend se numara si Delia Matache. Cantareata adora sepcile baseball cat mai inedite.

Sepcile simple


[[Sursafoto:luckymag.com]]

Cel mai usor de purtat sunt sepcile simple, fara imprimeuri, fara sigle. Cele monocolore pot fi foarte bine purtate chiar si la o camasa alba eleganta, dar se asorteaza usor si cu o tinuta mai colorata.

Cu logo gigant



Printre modelele cele mai cool se numara cele care au imprimat pe partea frontala fie un logo imens, fie un mesaj scurt, dar scris cu litere de-o schioapa, sau chiar un personaj de desen animat.



Iat-o pe Antonia, mare fan al sepcilor cu logo. Daca de obicei poarta acest accesoriu in tinute sporty, de aceasta data sapca ii vine de minune cu topul decoltat si cu cerceii statement.



Si chiar daca a cam depasit varsta la care se poarta cu succes acest gen de sapca, Anda Adam reuseste totusi sa isi surprinda fanii cu combinatiile vestimentare inedite pe care le face. Iat-o intr-o fotografie postata chiar de ea pe Facebook purtand sapca rosie, un colier supradimensionat si un maiou rosu foarte decoltat.



Si Elena Gheorghe a mizat pe acest accesoriu atunci cand si-a compus tinuta extravaganta pentru filmarea unuia dintre videoclipurile sale.

Foto: ele.ro
Autor: Gabriela Jianu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare