Stil de vedeta

#showbiz #tinute oscar #vedete extern #oscar 2014 # tinute filme oscar

Oscar 2014: Tinute din filme din care te poti inspira

Una dintre categoriile de la Oscar la care se inghesuie sa prinda un primiu mai toti creatorii de moda este cele mai bune costume. Anul acesta, la aceasta categorie au fost nominalizate peliculele "American Hustle", "The Grandmaster", "The Great Gatsby", "The Invisible Woman"si "12 Years a Slave". Castigatorul a fost insa "The Great Gatsby".

Tinute diafane si provocatoare in "American Hustler"

Decolteuri adanci, rochii mulate si fuste foarte scurte sunt principalele elemente pe care designerul Michael Wilkinson le-a folosit pentru "American Hustler".

Amy Adams imbraca in cea mai mare parte din film rochii mulate, foarte fine, ochelari de soare supradimensionti si bijuterii opulente. Actrita Jennifer Lawrence este mai sexy ca niciodata in aceasta pelicula, iar vestimentatia sa seducatoare lasa loc unor jocuri de imaginatie uimitoare.





CITESTE SI 

Vesti proaste despre Schumacher

Bianca, divort de ziua ei. Semne ca roscata nu s-a lecuit 

Motive pentru care Leonardo DiCaprio a ramas IAR fara Oscar

Tinute pline de istorie pentru "12 Years a Slave"

Desi nu te poti inspira din aceste tinute decat pentru o petrecere tematica, trebuie sa recunoastem ca designerul Patricia Norris s-a intrecut pe sine insasi in ceea ce priveste costumatiile din pelicula "12 Years a Slave". Ea a creat pentru personajele acestui film nu mai putin de 1.800 de costume. Faptul ca filmul a fost nominalizat si la categoria cele mai frumoase costume a uimit pe toata lumea, deoarece, in general, Academia de Film nu pune mare accent pe tinute lipsite farmec.

Totusi, atentia minutioasa asupra detaliilor istorice a impresionat de aceasta data, iar Norris a reusit sa transpuna perfect in tinutele din "12 Years a Slave" situatia economica a fiecarei categorii sociale in parte, de la proprietari la sclavi. De retinut pentru tinutele de zi cu zi combinatiile de culori si imprimeurile. 



Great Gasby, tinute stralucitoare 

Tinutele create pentru Great Gatsby au fost unele uimitoare, iar munca depusa a fost pe masura. Majoritatea tinutelor au fost create de Prada si Miu Miu. Rochiile afisate in aceasta pelicula au fost unele extravagante, create pentru a reinvia perfect atmosfera anilor '20.

Una dintre cele mai superbe rochii din "The Great Gatsby" a fost cea purtata de personajul Daisy Buchanan (Carey Mulligan). O rochie simpla in aparenta, intr-o culoare pastelata, insa invaluita in pietre pretioase, deoarece creatoarea sa, Catherine Martin, a vrut sa sublinieze puterea banilor, iar Daisy trebuia sa apara ca una dintre cele mai frumoase si bogate femei de pe pamant.



Foto: people.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare