Stil de vedeta

#alimente par #par Carmen Bruma #caderea parului # ingrijire de par toamna #stil de vedeta

Carmen Bruma: Alimentele care iti garanteaza un par sanatos toamna

La fel ca toate femeile, indragita prezentatoare tv Carmen Bruma recunoaste, pe blogul personal, ca, in perioadele de trecere de la un sezon la altul, are probleme cu parul. Tot ea este cea care recomanda alimentatia care stopeaza caderea parului si ii asigura vitalitate.

Carmen Bruma recomanda pentru un par sanatos consumul de peste gras (somon, ton, macrou), “care este plin de proteine, acizi grasi Omega-3, fier si vitamina B-12. Va preveni uscarea scalpului si va stimula cresterea parului. Trei portii pe saptamana sunt suficiente”.

De asemenea, iubita lui Mircea Badea recomanda si un cocteil pentru revitalizarea parului, care “ contine o combinatie de legume cu frunze verzi si seminte bogate in clorofila, vitamina B9, A, C care ajuta la reglarea secretiei de sebum. Combinatia contine si pudra proteica din seminte de canepa care imi asigura proteine de calitate , vitamina E si acizi grasi esentiali in proportia ideala”.

Carmen Bruma iti dezvaluie si modul de preparare a cocteilului-minune, obtinut dintr-o legatura de patrunjel, trei maini de spanac, doua gulii mari, o lamaie, patru tulpini de telina (10 -15 cm fiecare) si o lingura pudra proteica din canepa.

“Dupa ce asamblez sita pentru sucuri, spal ingredientele, curat de coaja lamaia si gulia apoi le introduc pe rand in storcator. Cand sucul este gata, adaug o lingura de pudra proteica, amestec, beau imediat rezultatul si woooooau !!!! Am parul lui Rapunzel. Glumesc ! Nu se intampla imediat si nici dintr-o singura miscare. E nevoie sa beti zilnic acest cocktail, timp de 3 luni , sa va alimentati corect si sa folositi produse de ingrijire potrivite”, recomanda prezentatoarea tv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare