Stil de vedeta

#audrey hepburn #grace kelly #brigitte bardot #showbiz # top vedete #femei frumoase #vedete roscate #vedete brunete

Blonda sau bruneta? Invata de la vedete ce le place barbatilor!

Britanicii au ales 50 de femei ca fiind cele mai frumoase reprezentante ale sexului frumos din ultimele cinci decenii. Surprinzator, cele mai multe sunt brunete sau satene si nu blonde, asa cum probabil ne-am fi asteptat. Iata care sunt femeile votate drept simboluri ale frumusetii.

Conduc satenele si brunetele



33 dintre cele 50 de femei alese sunt brunete, 17 sunt blonde si doar una este roscata. Daca ar fi sa ne luam dupa primele 10 frumoase ale clasamentului, doar 4 dintre ele sunt blonde, potrivit topului citat de dailymail.co.uk.

Astfel, actrita britanica Audrey Hepburn (foto), cunoscuta mai ales pentru rolul din filmul "Mic dejun la Tiffany/ Breakfast at Tiffany's", a ocupat prima pozitie in topul superdrug.com. Ea a fost cotata drept cea mai frumoasa femeie a ultimelor cinci decenii. Audrey Hepburn este urmata in clasament de trei blonde: printesa Diana, actrita americana Grace Kelly si actrita franceza Brigitte Bardot. Printre blondele din top 10 este si fotomodelul Twiggy.



In schimb, femeile brunete domina clasamentul, in primele 10 pozitii fiind incluse sase: actrita americana Elizabeth Taylor, ducesa Catherine de Cambridge (foto sus), Angelina Jolie, actrita indiana Aishwarya Rai si Catherine Zeta-Jones.

CITESTE SI:

Top 15 fotomodele bogate

Cupluri de fatada din showbizul romanesc


De asemenea, printre cele mai frumoase femei brunete se afla actrita si fotomodelul britanic Kelly Brook, actrita americana Mila Kunis (foto sus), Jackie Kennedy, sotia fostului presedinte al Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy, creatoarea de moda Victoria Beckham si prezentatoarea TV Alexa Chung.

Printesa Diana, blonda suprema

Printesa Diana a fost votata de 17% dintre cei chestionati drept cea mai frumoasa blonda din ultimii 50 de ani. In top se mai afla si fotomodelul britanic Kate Moss, prezentatoarea TV Holly Willoughby, precum si actritele Charlize Theron si Scarlett Johannson.



Rita Hayworth (foto) a fost singura roscata votata de britanici in acest top. Asta desi artista era bruneta, insa s-a vopsit pentru mai multe roluri pe care le-a avut in filme.

"Publicul se uita la toate calitatile care fac o femeie uimitoare", a declarat pentru "The Sun" Simon Comins, purtatorul de cuvant al companiei Superdrug

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului