Stil de vedeta

#vedete intern #showbiz #stil de vedeta #andreea esca #dieta andreea esca # silueta andreea esca

Andreea Esca, tinerete fara batranete. Care sunt secretele stiristei

De aproape 20 de ani de cand a aparut pe micul ecran, Andreea Esca pare neschimbata. Aceeasi tunsoare, aceleasi trasaturi, acelasi zambet larg. Insa cum reuseste prezentatoarea stirilor Pro TV sa se mentina in aceeasi forma excelenta si la 42 de ani? Iata cateva dintre secretele dezvaluite chiar de ea:

Sport de trei ori pe saptamana

Miscarea este principalul sau aliat. Andreea a invatat ca numai solicitandu-si cu regularitate trupul prin sport se poate mentine in forma. "Sportul este foarte important. Mai ales, atunci cand nu mai ai 20 de ani. Nu e totul sa arati bine, la suprafata. Mie imi place cand pun mana pe cineva sa nu simt ca ii zboara carnea de pe oase, ca e moale. Si cred ca nu sunt singura care gandeste in acest fel... Asa ca de trei ori pe saptamana, moarta-coapta, o ora muncim pentru forma fizica. Fac Pilates Allegro, adica un Pilates mai fortos", a spus Andreea Esca pentru Protv Magazin.

"Folosesc produse cat mai naturale"

Sursa foto: moldiva.md

Multa lume ar putea crede ca tenul sau arata atat de bine datorita machiajelor profesionale de televiziune. Tocmai aceste machiaje, aplicate seara de seara, asa cum se intampla in cazul stiristei, sunt cele care pot distruge insa tenul. Dar Andreea spune ca merge rar la cosmetica, in schimb are grija ce fel de produse de machiaj foloseste. "Ma demachiez foarte bine seara si folosesc produse cat mai naturale, atat pentru corp, cat si pentru fata".

Atuul principal: norocul

Sursa foto: actori.e-4tv.info

Andreea Esca marturiseste ca nu este adepta dietelor si ca, din fericire pentru ea, se ingrasa rar. Are o gena buna, se pare, cata vreme sustine ca poate sa manance aproape orice. "Nu tin dieta fac foarte mult sport, am facut intotdeauna, iar atunci cand mi s-a parut ca am luat niste kilograme in plus, am incercat sa fiu mai atenta", a spus Andreea Esca, la Antena Stars.

Dar tratamentul care spune ca ii place cel mai mult si care o mentine in forma este masajul, la care apeleaza cu regularitate. Nu renunta la acest rasfat nici cand pleca in concediu. "In fiecare an, in resorturile din Antalya unde mergem cu cei mici, avem parte si de cateva sedinte de masaj: balinez, thailandez, turcesc, toate sunt bine facute si intr-o ambianta extrem de placuta. Iar intr-un hotel din Los Angeles am ales un masaj cu miere si lapte cald", a marturisit stirista.

Sursa foto principala: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare