Stil de vedeta

# cum te imbraci #oana roman #stil de vedeta

Ai cateva kilograme in plus? Invata de la Oana Roman cum sa te imbraci ca sa le ascunzi!

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate vedete si, desi nu are o silueta de sirena, este mereu apreciata pentru aparitiile sale. Oana reuseste sa adopte tinute fresh, elegante sau de zi si sa fie in centrul atentiei intr-un mod subtil, delicat. Iata cateva dintre tinutele care o avantajeaza si din care te poti inspira:

Tinuta casual 

Oana Roman a profitat de turcoaz pentru a crea o tinuta fresh, vibranta. Jacheta din jeans este perfecta pentru a ascunde imperfectiuni in zona taliei. 

Oana Roman

Tinuta clasica de zi sau office

Oana Roman poarta aici o rochita neagra, simpla, dar care, prin jocul de materiale devine interesanta, speciala. Incaltamintea joaca un rol important. Daca vrei sa pastrezi tinuta intr-o linie casual, potrivita si pentru birou, poarta niste botine sau niste pantofi cu tocul patrat. 

Oana Roman

Culori puternice 

Chiar daca ai cateva kilograme in plus, nu inseamna ca trebuie sa te imbraci numai in negru sau culori terne. Incearca, asa ca Oana Roman, culori puternice: corai, turcoaz, mov, verde crud. In functie de tipul eveniment, dar si de ora acestuia. Croielile lejere si materialele de calitate, care cad greu, drept, te avantajeaza. 

Oana Roman

Oana Roman

Jocuri de culori, imprimeuri si lungimi 

De asemenea, o varianta perfecta de a camufla lucrurile pe care preferi sa le ascunzi. De exemplu aceasta rochie alb negru are lungimea potrivita pentru a fi eleganta, decenta, perfecta si pentru birou, dar si pentru o petrecere in gradina. 

Tinuta de seara 

Evident, nu putea lipsi din exemplele noastre o tinuta de seara. Am ales una cu un aer fresh tocmai pentru ca si Oana Roman este o persoana cu o personalitate puternica, volubila, mereu entuziasta. Un bolero stralucitor te poate scoate din anonimat. Iata cat de bine arata vedeta la 41 de ani. 

Oana Roman

Un trenci cu o croiala perfecta 

La final, in acord cu temperaturile de afara, iata si o varianta eleganta de a completa o tinuta de zi. Un pardesiu, un trenci precum cel pe care il poarta mai jos Oana Roman poate alungi silueta si masca anumite lucruri mai putin flatante. Tocurile de asemenea te fac sa pari mai slaba, daca asta iti doresti. Din nou, imprimeurile sunt o solutie sofisticata si salvatoare. 

Oana Roman

Ce parere ai despre tinutele Oanei Roman?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare