Stil de vedeta

#frumusete #vedete #stil de vedeta #stil feminin #valentina pelinel #showbiz

Afla secretele frumusetii angelice a Valentinei Pelinel

E delicata, placuta si poate si de aceea este ravnita de o multime de barbati. Valentina Pelinel face furori cu ochii ei mari si cu formele-i perfecte. Iata cateva dintre trucurile care o fac sa fie atat de frumoasa:

Isi prepara masti naturale pentru ten

Sursa foto: acasatv.ro

Valentina are 33 de ani, dar arata ca la 18. Recunoaste ca in ultima vreme a inceput sa dedice tot mai mult timp ingrijirii personale, pe care o considera esentiala pentru a se simti bine in propria piele. "Daca faci sport, te demachiezi corect seara, aplici creme si mascute pentru par si piele si faci si masaj din cand in cand, toate aceste actiuni iti mananca ceva timp. Dar e timp bine investit in tine, pentru ca tu, oricine esti, meriti", spune Valentina.

La capitolul produse cosmetice, fotomodelul sustine ca are un intreg arsenal. "Cand vine vorba de ten, imi place sa incerc cat mai multe produse apartinand mai multor branduri. Imi place sa experimentez, pentru ca numai asa descoperi", e de parere frumoasa blonda.

Citeste si:

Rochii cu spatele gol? Invata de la vedete cum sa arati ca o diva

7 sfaturi antiimbatranire invatate de la vedete

Scartlett Johansson, un fashion icon: de la rochii superbe la tinute sofisticate

Sursa foto: feminis.ro

Insa aceste experimente o costa. Mici averi, chiar. Insa nu se da in laturi nici de la cosmeticele preparate in casa. "Cheia e ca te poti ingriji la fel de bine si cu mai putini bani. Mie imi place sa imi fac acasa masti cu argila si suc de citrice. Insa regula de baza in ingrijirea tenului este sa folosesti intotdeauna produse pentru tipul tau de ten", a mai spus Pelinel.

Si cand vine vorba despre podoaba capilara, fotomodelul nu neglijeaza niciun fir de par. "Cred foarte mult in tratarea naturala a parului, cu ulei de ricin sau de masline si galbenus de ou (proteine). E urat sa vezi o femeie cu parul foarte lung si deteriorat si absolut de apreciat sa vezi o femeie cu parul mai scurt, dar sanatos si ingrijit", sustine fosta sotie a lui Cristian Boureanu.

Sportul e modul sau de viata

Sursa foto: woman2woman.ro

Valentina recunoaste ca nu trece o zi fara sa faca putina miscare. Ba chiar a scos si un DVD cu exercitii de aerobic si indeamna pe oricine vrea o viata sanatoasa sa faca sport. "Orice inceput e greu, am trecut si eu prin asta, dar fiecare minut de miscare conteaza. Recomand tuturor sa isi gaseasca tipul de miscare care il motiveaza si sa nu renunte, sa se respecte pe sine si sa isi acorde macar 10 minute pe zi, fie ca e vorba despre o plimbare sau de practicarea unui sport", mai spune Valentina intr-un interviu acordat divahair.ro.

Sursa foto principala: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului