Stil de vedeta

#diete vedete #vedete #diete #cum sa slabesti

Adevarul despre dietele vedetelor. Secretul a iesit la iveala!

Cu siguranta te-au uimit si pe tine titlurile de genul "vedeta x a slabit 20 de kilograme in doua luni", mai ales cand transformarea spectaculoasa venea dupa o nastere si nu dupa o operatie de micsorare a stomacului. Retetele minune exista, insa vedetele mai au un secret in ceea ce priveste forma lor de invidiat. 

Ciara a marturisit de curand pentru revista Shape care este secretul slabirii spectaculoase: 27 de kilograme in doar 4 luni. „Am trei trucuri care mă ajută să nu mă abat de la dietă. În primul rând, îmi ofer o pauză. Atunci când țin o dietă strictă, îmi ofer un moment în care trișez și mănânc cartofi prăjiți, cheeseburgeri sau câteva felii de pizza plus câțiva biscuiți Oreo și înghețată de vanilie. Cred de asemenea că este foarte important să bei foarte multă apa – pe mine m-a ajutat să slăbesc“, a declarat Ciara.

 

Sigur că o dietă echilibrată trebuie să fie însoțită de exerciții fizice, asa ca, imediat ce a putut din punct de vedere medical, Ciara a facut cate 2-3 antrenamente pe zi: alergare pe bandă, box și antrenamente cardio. 

Pe de alta parte insa, Chrissy Tiegen, sotia cantaretului John Legend, a facut o marturisire importanta. Chiar daca vedetele par sa aiba cheia unei diete minune, de fapt adevarul este ca au o armata care le ajuta sa ajunga in timp record la forma pe care o viseaza. 

Orice persoană publică are parte de tot ajutorul de care are nevoie pentru a reveni la silueta pe care o aveau înainte să nască. Oamenii au impresia că vedetele slăbesc foarte repede, dar totul se datorează oamenilor din jurul nostru. Avem nutriționiști, antrenori personali și dădace – o întreagă echipă de oameni care fac tot posibilul ca noi să revenim la forma inițială, în cel mai scurt timp posibil. Nimeni nu ar trebui să se raporteze la vedete și să considere că așa este normal“, a spus Chrissy într-un interviu acordat publicației Today, citata de Glamour.ro. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului