Stil de vedeta

#vedete #tunsori #stil de vedeta #showbiz #tunsori vedete #tunsori pentru vara

8 tunsori perfecte pentru vara aceasta. Inspira-te de la vedete

Tunsorile bob, pixie sau buclele largi au revenit cu succes si vara aceasta. Iar daca le poarta vedetele pe covorul rosu, de ce nu ai face-o si tu. Iata 8 tunsori ale celebritatilor care sa te inspire:

Pixie elegant

Coafura pixie a devenit una din cele mai populare tunsori folosite de vedete. Daca ai parul fin si subtire, coafura ti se potriveste de minune. Actrita Shailene Woodley a adoptat un stil pixie foarte ingrijit si foarte elegant.

Bob pe o parte

Michelle Williams, in schimb, este adepta tunosorilor bob mai lung, la ureche, iar parul pieptanat de la dreapta la stanga. Chiar daca in principiu este o tunsoare usor masculina, depinde numai de tine cum o exploatezi pentru a o face cat mai feminina cu putinta.

Citeste si:

Inca un cuplu din showbiz face nunta! Iata cine e sexy-bruneta care se marita

Bone cu salarii de director! Iata cat castiga bonele vedetelor

Bretonul filat

Daca preferi ca fruntea ta sa fie acoperita, adopta stilul de tunsoare al Ritei Ora: inegal si cat mai franjurat. Vei obtine o coafura cu volum si foarte usor de intretinut.

Pana la umeri

Emma Roberts a mizat pe un par tuns usor mai lung in fata si mai scurt in spate, care ii imbraca foarte frumos si elegant capul. Ti se potriveste daca ai fata usor mai patratoasa.

Bob ciufulit

Pentru o tunsoare cuminte, in care lungimea parului este peste tot egala, alege tipul pe care a mizat Camilla Belle. Aspectul usor ciufulit este foarte tineresc.

Bob lung

Emma Stone a ales o tunsoare lob, mai exact o reinterpretare a bobului. Este usor de intretinut si permite o gama variata de coafuri, pentru ca, ajungand pana la umeri, poate fi prins in agrafe sau intr-un coc pentru ocazii speciale, sau buclat, precum al actritei, pentru o atitudine dezinvolta.

Bucle largi

Daca tii la lungimea parului tau, sa stii ca nu trebuie neaparat sa il tunzi scurt pentru a fi la moda. Se poarta buclele largi, asa ca tot ce iti trebuie este un ondulator cu care sa ii dai rapid forma parului.

Tunsoarea asimetrica

Tunsoarea asimetrica se poarta si sezonul acesta in cazul in care ai parul lung. Vara aceasta insa nu mai este vorba de raderea unei parti a capului, ci pur si simplu parul este tuns mult mai scurt pe o laterala. Tunsoarea li se potriveste foarte bine femeilor indraznete.

Sursa foto: harpersbazaar.com, appareledabode.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului