Stil de vedeta

#ducesa de Cambridge #trucuri #stil de vedeta #stil feminin #look #showbiz

7 pasi pentru a obtine un look precum cel al Ducesei de Cambridge

I-ai admirat, cu siguranta, trupul perfect si tinutele impecabile cu care Kate Middleton apare de fiecare data in fata publicului. Dar, mai ales, te-ai intrebat cum de reuseste sa aiba mereu o coafura, pe cat de simpla, pe atat de sofisticata. Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa obtii un look precum cel al Ducesei de Cambridge:

1. Trebuie sa stii ca, pentru a obtine o coafura ca aceea a sotiei Printului William, trebuie sa ai parul destul de lung. Inainte de a te coafa, spala-ti parul. Se va ondula mult mai bine decat daca este murdar.

2. Usuca-l usor, apoi, cand este inca putin umed, aplica de la radacina spre varfuri spray pentru volum. Cu ajutorul foehnului, usuca suvita cu suvita, ridicand-o de la baza in sus pentru a obtine un plus de volum.

3. Cand este gata uscat, imparte parul in doua, astfel: ridica partea de la suprafata si prinde-o bine cu agrafe in varful capului, iar cea de la baza pielii las-o libera.

Citeste si:

Simona Patruleasa, eleganta si sexi la 40 de ani

Ce sporturi practica vedetele ca sa se mentina in forma

4. Incepe ondularea parului de la baza gatului! Daca ai firul de par gros si o podoaba capilara mai bogata, foloseste un ondulator elctric cu diametrul mai mare. In schimb, alege unul mai mic, daca parul tau este subtire si rar. Insa trebuie sa tii cont ca ondulatorul cu diametrul mai mic iti va face buclele mult mai stranse.

5. Ia o suvita si, cu ajutorul unei miscari circulare, indreapta-te spre partile laterale si termina in crestetul capului. Tine ondulatorul in pozitie verticala pentru a obtine bucle spiralate, insa nu mentine suvita rasucita mai mult de 10-20 de secunde pentru ca risti sa iti arzi parul.

6. Dupa ce ai terminat cu prima sectiune de par, desprinde parul din crestetul capului si imparte-l in suvite. Onduleaza-le si pe acestea, iar apoi lasa parul sa se raceasca.

7. Fixeaza-ti buclele cu ajutorul unui fixativ de calitate, care sa nu lipseasca suvitele. Toata aceasta operatiune nu iti va lua mai mult de jumatate de ora. Atentie! Daca ai parul foarte lung, este posibil ca buclele tale sa se mai lase pe parcursul zilei.

Sursa foto: idealmagazine.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului