Stil de vedeta

#culoarea anului 2015 #culoarea anului #showbiz #marsala #stil de vedeta #rochii #vedete

7 celebritati care au purtat deja marsala, culoarea lui 2015

Institutul Pantone a anuntat zilele trecute care este culoarea anului 2015: marsala, nuanta vinului rosu cu irizatii metalice. Insa nuanta, inclusa deja in colectiile marilor designeri inca de anul acesta, a fost deja purtata de celebritati la marile evenimente.

Kylie Jenner

La American Music Awards, Kylie Jenner a purtat verde smarald in par, culoarea anului trecut, si o rochie decoltata, cu slit amplu, semnata Alexander Vauthier. Culoarea rochiei: marsala!

Blake Lively

Providentiala s-a dovedit si aparitia actritei Blake Lively pe covorul rosu de la Cannes. Frumoasa blonda a purtat o rochie rosu brun in doua tonuri, din colectia Gucci. Toata lumea a fost de acord ca nuanta i se potrivea de minune cu parul auriu si ochii albastri.

Citeste si:

Invata cum sa te imbraci ca sa arati mai slaba

Cum sa porti marsala, culoarea anului 2015!

Cum sa creezi rapid si cu bani putini haine interesante pentru copilul tau

 

Karlie Kloss

Si dovada ca marsala a facut furori la Cannes inca de anul acesta este si rochia din dantela in aceasta culoare purtata de Karlie Klosssi si semnata Valentino. Ingerul Victoria's Secret a reusit sa faca furori cu tinuta ei stravezie in aceasta culoare pasionala.

Katie Holmes

Marsala din cap pana in picioare. Cam asa poate fi descrisa Katie Holmes, care la Festivalul de Film Tribeca a imbracat o rochie geometrica foarte senzuala din colectia Zac Posen, dar si o pereche de pantofi in aceeasi nuanta.

Uma Thurman

Nici Uma Thurman nu a dezamagit publicul atunci cand la un eveniment monden a purtat o rochie stratificata din sifon, marca Jenny Packham. Tinuta usor retro a readus in prim plan rochiile cu pliseuri care se purtau cu succes in anii '70.

Beyonce

Sursa foto: philly.com

In august, la MTV Video Music Awards, Beyonce a purtat o rochie mulata, cu laterale transparente din dantela, care i-a pus in valoare formele apetisante. Cantareata a demonstrat atunci ca marsala si culoarea ciocolatie a pielii sale merg de minune impreuna.

Amy Adams

Amy Adams parea camuflata pe covorul rosu de la Globurile de Aur. Pana la partea superioara a tinutei, cand salvarea ei s-a numit cum altfel decat marsala. Si dovada ca aceasta nuanta este extrem de versatila o arata modul perfect in care se potriveste cu pielea alba a actritei.

Sursa foto: eonline.com, hollywoodreporter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului