Stil de vedeta

#kate middleton #tinuta kate middleton #sarcina #stil feminin #tinute sarcina

5 tinute pentru sarcina inspirate de Kate Middleton

Kate Middleton, sotia printului William, urmeaza sa nasca in mai putin de o luna. Cu toate acestea, ducesa de Cambridge nu se dezice de la a purta pantofi cu toc inalt, pe care ii asorteaza unor tinute superbe, potrivite pentru femeile insarcinate. Iata cateva dintre alegerile vestimentare facute de Kate Middleton in perioada sarcinii, de unde te poti inspira pentru a-ti alcatui un outfit interesant.


1. Rochie albastra in stilul anilor '50

In luna a sasea de sarcina, Kate Middleton a participat la National Portrait Gallery, pentru a sustine o organizatie de caritate. Ducesa de Cambridge a ales sa poarte la acest eveniment o rochie albastra marca Emilia Wickstea pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi cu toc in aceeasi nuanta, din piele intoarsa.


2. Rochie lejera cu buline

Kate Middleton a participat la sfarsitul lunii mai la nunta unor prieteni, unde a decis sa poarte o rochie alba cu buline negre pe care a accesorizat-o cu un sacou negru si pantofi negri cu toc. In a saptea luna de sarcina, sotia printului William avea o silueta de invidiat.


3. Rochie roz pal

La unul dintre evenimentele regale la care a participat in timpul sarcinii, Kate Middleton a purtat o rochie simpla de culoare roz pal peste care a avut un pardesiu de culoarea piersicii. Pantofii nude cu toc s-au porivit de minune cu restul tinutei.


4. Rochie neagra eleganta

La un alt eveniment la care a trebuit sa participe, Kate Middleton a purtat o rochie neagra, eleganta, cu un guler Peter Pan. Rochia neagra s-a mulat perfect pe silueta ducesei de Cambridge, care nu s-a ingrasat foarte mult in timpul sarcinii.


5. Rochie si trenci roz

La aniversarea celor 60 de ani de la incoronarea reginei, Kate Middleton a atras toate privirile celor prezenti la eveniment. Sotia printului William a purtat o rochie roz pal pe care a asortat-o cu un trenci in aceeasi nuanta. Chiar daca este in a opta luna de sarcina, ducesa de Cambridge nu a renuntat la pantofii cu toc, ea alegand sa poarte o pereche de pantofi din lac, de culoare crem.



Sursa foto: uk.omg.yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare