Stil de vedeta

#articole vestimentare #imbracaminte

5 articole vestimentare care se poarta sezonul asta

Vremea rece si mohorata din acest sezon ne obliga sa alegem articole vestimentare cat mai groase, astfel incat sa ne bucuram de confort. Totusi, chiar daca temperaturile sunt scazute, nu trebuie sa alegi tinute monotone, bazate pe haine basic. Sunt numeroase piese vestimentare, in tendinte, in acest sezon, pe care trebuie sa le adaugi in colectia ta de haine. Descopera care sunt articolele in care merita sa investesti pentru a obtine outfituri la moda, din articolul pe care ti l-am pregatit!

 

O piesa de rezistenta in zilele de toamna si iarna? Cardiganul! Acest tip de pulover se inchide cu nasturi in partea din fata si poate fi purtat peste tricouri, camasi sau malete. Cardiganul te ajuta sa completezi orice tinuta de zi sau de seara, oferindu-ti confortul de care ai nevoie cand vremea este urata. In acest sezon, se poarta cardiganele in culori vii si intense - rosu, albastru sau verde. Cu toate acestea, daca aceste nuante nu sunt pe placul tau sau locul de munca nu iti permite sa le porti, opteaza pentru alb, bej sau gri, care nu se demodeaza niciodata.

Cizme peste genunchi

Desi poti alege botine, ghete sau bocanci pentru a-ti completa fiecare tinuta, in sezonul de toamna-iarna din acest an se poarta cizmele peste genunchi. Alege modele de calitate, din piele si asorteaza-le la diverse tinute. Iata cateva exemple:

- Poarta cizmele peste genunchi cu o rochie tip pulover, in aceeasi culoare. Un outfit monocromatic arata excelent si are capacitatea de a alungi vizual silueta.

- O alta metoda de a purta cizmele peste genunchi? Alaturi de o rochie pulover si de o curea in talie. Este recomandat sa porti o curea cu detalii unice, pentru un plus de originalitate.

- Ai nevoie de un outfit sexy, ideal pentru o petrecere? Poarta cizmele peste genunchi cu o fusta scurta, de tip cloș, si un pulover clasic.

- Pentru o tinuta monocromatica de efect, alege o fusta midi neagra, o camasa, un sacou si cizme in aceeasi culoare. Vei obtine o tinuta clasica si eleganta, potrivita pentru birou sau intalniri de afaceri.

Articolele din piele si piele intoarsa

Sezonul acesta se poarta articolele din piele si piele intoarsa! Acestea reprezinta materialele vedeta ale sezonului rece, care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba de toamna-iarna. Din fericire, in magazine vei gasi pantaloni din piele, curele, jachete si alte accesorii, pe care sa le alegi in functie de preferinte. Si din piele intoarsa ai o intreaga gama de articole la dispozitie: de la jachete si cizme, pana la rochii, fuste si botine.

Bluze cu maneci bufante

Pe podiumurile de moda din acest sezon vei intalni manecile bufante! Cu cat sunt mai mari, cu atat efectul este mai surprinzator. Achizitioneaza, cel putin, doua articole vestimentare cu maneci bufante, fie ca vorbim despre pulovere crosetate sau camasi si sacouri excentrice. Pentru a elimina din extravaganta tinutei, atunci cand porti bluzele cu maneci bufante, alege pantaloni simpli, fara taieturi sau aplicatii.

Pulovere in nuante neon

Nu in ultimul rand, din colectia de haine pentru toamna si iarna trebuie sa faca parte si puloverele. Indiferent de lungime, grosime sau croiala, se poarta culorile intense! Nuantele neon sunt in tendinte si in acest sezon, asa ca nu le ocoli si vei avea parte de mai multa culoare in garderoba ta in sezonul rece. Puloverele in culori puternice arata bine atat cu fuste, cat si cu pantaloni, in functie de evenimentul la care participi. Vrei sau trebuie sa completezi si garderoba partenerului? Gasesti outlet haine barbati, de unde sa alegi cele mai cunoscute branduri de moda masculina, cu articole de cea mai buna calitate.

Tine cont de aceste trenduri actuale si vei obtine tinute fara cusur, care sa atraga toate privirile!

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-sitting-near-magazines-3062608/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare