Stil de vedeta

#coafura revelion # alexia talavutis # tinute revelion #stil vedete

3 look-uri speciale pentru noaptea de Revelion de la Alexia!

Mai sunt cateva ore pana la petrecerea de Revelion si daca nu ai prins programare la coafor, iata ce poti face chiar singura! Trei coafuri speciale, festive, dar usor de realizat cu putina indemanare si produsele potrivite.

“Tu ce faci de Revelion?” – Este intrebarea pe care o aud de cel putin trei luni si iata ca a venit momentul sa ne pregatim. Stiu ca sunt multe de pus la punct, asa ca vin in ajutor cu cateva sugestii", a scris Alexia pe blogul personal. 

Fie ca alegi niste bucle lejere, pentru ca anul acesta nu se mai poarta buclele definite, fie ca optezi pentru o pieptanatura inalta cu un accesoriu glam sau iti prinzi parul in coada, vei fi in tendite. Este important sa alegi si bijuteriile care sa puna in valoare coafura aleasa. Si, ca sa fii sigura ca aceasta rezista, atunci cel mai bine este sa folosesti produse de calitate. De exemplu, Alexia recomanda Label.m, o gama speciala, care a fost creată, aprobată, recomandată și folosită la Săptămâna Modei de la Londra de către Art Directorii cunoscutului brand Toni&Guy.

Fotografii: Radu Balan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare