Stil de vedeta

#regim vedete #vedete intern #diete vedete #showbiz #catalin botezatu #nicoleta luciu #stil de vedeta #andreea marin #vedete #diete

3 diete eficiente recomandate de vedete. Vezi cum au slabit acestea!

Ca vedetele vor sa arate perfect in lumina reflectoarelor nu e niciun secret. Insa frumusetea are un pret si, de multe ori, chiar si in cazul lor asta inseamna diete drastice. Iata cum au dat jos kilograme bune cateva dintre personajele mondene ale momentului.

Catalin Botezatu: dieta cu spanac

Sursa foto: tvmania.ro

In urma cu cativa ani, Catalin Botezatu acumulase centimetri buni de grasime pe tot corpul, ceea ce nu prea dadea bine cu postura lui de macho. Designerul a gasit insa o metoda rapida de a scapa de vreo 10 kilograme. El a marturisit intr-o emisiune ca a tinut o dieta bazata in principal pe consumul de spanac. De fapt, alimentele-cheie ale dietei cu spanac sunt, evident, spanacul, pestele, si carnea de pui. Catalin Botezatu a povestit ca a baut timp de cateva saptamani si ceai verde, ceai negru si cafea neindulcita. Insa dieta cu spanac se tine, de obicei, o saptamana, timp in care se dau jos intre trei si cinci kilograme. Avantajul acestei diete e ca ajuta si la o buna detoxifiere a organismului.

Citeste si:

Portocala, secretul frumusetii de iarna. 5 beneficii incredibile pentru pielea ta

Alege puloverul in functie de forma corpului tau

Invata cum sa iti alegi botinele care ti se potrivesc

 

Andreea Marin: dieta de detoxifiere

Sursa foto: radardemedia.ro

Si Andreea Marin a fost criticata intr-o vreme pentru ca acumulase cateva kilograme in plus. Ca sa scape de ele, "Zana" a plecat in Turcia, la o clinica unde a urmat o cura de detoxifiere. Timp de 10 zile a mancat doar supe si a baut sucuri speciale cu un aport nutritional mare si a invatat cum sa inlocuiasca alimentele nocive pe care le consuma in mod regulat cu altele sanatoase si naturale. Pe langa aceasta, diva a facut si foarte mult sport si chiar si dupa ce s-a intors din Turcia a continuat sa mearga frecvent la sala si sa faca yoga. Andreea a dat si un exemplu meniu sanatos pentru o zi obisnuita de lucru:

Mic dejun: 250 ml de lapte de migdale
Gustarea 1: salata rucola cu avocado si nuci
Pranz: ciuperci umplute cu pate raw
Gustarea 2: hummus si tabouleh
Cina: salata cu alge.

Nicoleta Luciu: dieta de 1.000 de calorii

Sursa foto: facebook.com

Dupa nasterea tripletilor, Nicoleta Luciu a fost nevoita sa slabeasca nu mai putin de 30 de kilograme. De o parte din greutate a scapat in mod natural, insa ramasesera kilograme bune pe care vedeta le-a dat jos cu ajutorul unui regim alimentar de 1.000 de calorii pe zi, care ii permitea sa manance carne slaba, iaurt, fructe, legume si branza. Astfel, intr-o zi obisnuita, Nicoleta manca 300 g legume, 100 g carne slaba de pui, peste sau vita, 500 g iaurt si batoane nutritive. Si a facut si foarte mult sport pentru a putea ajunge din nou la silueta care a consacrat-o.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare