Stil de vedeta

#trucuri silueta perfecta #Carmen Bruma plaja # silueta carmen bruma #carmen bruma

Vrei sa ai silueta lui Carmen Bruma la plaja? Urmeaza-i sfaturile!

Imaginile cu iubita lui Mircea Badea in costum de baie starnesc invidia oricarei femei. Pentru fanele sale, Carmen Bruma dezvaluie secretul siluetei de plaja.

 

Iata cele cinci reguli pe care vedeta te sfatuieste sa le pui in practica, astfel incat sa intorci toate privirile pe plaja.

  1. Un prim pas pentru atingerea unei siluete armonioase este eliminarea unor alimente din meniul zilnic . Intra in aceasta categorie alimentele prajite, cascavalul, branza topita, feta, margarina, chips-urile, covrigeii, produsele de patiserie din faina alba si mezelurile.
  2. Respectati orarul de 3 mese pe zi si aveti grija ca in geanta voastra sa existe tot timpul 2 gustari sanatoase si slab calorice. Puteti alege 10-15 samburi de migdale, iaurt cu 2% grasime sau 150 gr de cirese.
  3. Urmatoarea regula se refera la asocierile alimentare gresite, care iti ingreuneaza digestia . Evita sa combini la aceeasi masa ;carne si cartofi, carnea cu painea sau pastele si carnea. Salata din legume verzi este alegerea compatibila cu orice aliment.
  4. Incearca sa nu mananci nimic cu 3-4 ore inainte de culcare . Te vei odihni mult mai bine iar dimineata nu vei fi tentat sa sari peste micul dejun.
  5. Practica orice forma de miscare de 3-4 ori pe saptamana si nu te gandi din start ca nu ai timp pentru asta.  Poti face un antrenament eficient chiar si acasa, in doar 15 minute.
     

Sursa foto principala: Unica
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului