Stil de vedeta

#Golden Globes 2016 # Globurile de Aur 2016 # jennifer lawrence #rochii vedete #cate blanchett #jennifer lopez #stil de vedeta

Vedetele care au stralucit la Globurile de Aur 2016

Anul acesta, vedetele prezente la cea de-a 73-a gala Globurilor de Aur au preferat in locul rochiilor-sirena, celor tip printesa sau celor deocheate tinute conceptuale. Iata aparitiile care au facut furori!

 “Regina rochiilor conceptuale” este Jennifer Lopez, care de data aceasta a imbracat o rochie spectaculoasa in nuanta galben-mustar, creata de Giambattista Valli.

In schimb, actritele Rooney Mara, care a purtat o rochie Alexander McQueen, si Cate Blanchett, care a imbracat rochie Givenchy, au ales tinute “aventuroase”.

In 2016, nuantele preferate de cele mai multe actrite par a fi auriu, rosu si negru. Cel putin asa reiese din tinutele etalate de Sophia Bush, care ales o rochie Narciso Rodriguez, Lady Gaga (Atelier Versace), Jennifer Lawrence (Christian Dior),  dar si Brie Larson, care a imbracat rochie creata de Calvin Klein.

 

 

Katy Perry nu si-a dezmintit preferinta pentru nuantele puternice si a purtat in acest an o rochie “roz-cuart”, semnata de Prada.

The Huffington Post a remarcat, de asemenea, tinutele clasice purtate de Kirsten Dunst - o rochie neagra Valentino -, Emmy Rossum - o rochie rosie Valentino -, Rosie Huntington-Whiteley - o rochie aurie Versace, si Jenna Dewan Tatum - o rochie albastra Zuhair Murad.

Una dintre cele mai apreciate tinute de la Globurile de Aur 2016 a fost aceea purtata de actrita Alicia Vikander - o creatie a casei Louis Vuitton.

Rochii albe au purtat si Laverne Cox, care a preferat o tinuta creata de Elizabeth Kennedy, Saoirse Ronan (rochie Yves Saint Laurent).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare