Stil de vedeta

#stil feminin #adela popescu #laura cosoi #ilinca vandici #tinute vedete #tinute #silvia sarbu

Top cel mai bine imbracate vedete autohtone

Stilul vestimentar al vedetelor autohtone s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului, iar desgnerii spun ca, incet-incet, si celebritatile de la noi au inceput sa isi dezvolte tot mai mult simtul vestimentar. Iata cateva vedete care au reusit sa surprinda cu tinutele lor la evenimentele mondene ce au avut in ultima perioada:


1. Laura Cosoi

Ultimele aparitii ale actritei Laura Cosoi au fost extrem de apreciate de designeri. La petrecerea Viva, care a avut loc luna trecuta, vedeta de la Pro TV a ales o rochie de seara din paiete aurii, foarte strampta, care a lasat sa se intrevada insa si un decolteu destul de generos.

La acestea rochie, Laura Cosoi a asortat o pereche de sandale nude, inalte si foarte finute.


 

Pentru petrecerea aniversara Eva.ro, care a avut loc saptamana trecuta, Laura Cosoi a ales o rochie mai lejera si vaporoasa, in nuantele marii, cu imprimeuri florale. Desi este o rochie de zi, aceasta este extrem de eleganta si sic si ii pune in evidenta silueta. Vedeta a combinat aceasta rochie cu o pereche de sandale foarte sic, viu colorate, care au dat o nota si mai eleganta tinutei sale.



2. Ilinca Vandici

O tinuta la fel de inspirata a fost si cea purtata de Ilinca Vandici la aceeasi petrecere Eva.ro. Vedeta a optat pentru o culoare mai indrazneata, coral. Rochia din dantela, accesorizata cu floricele micute, a fost asortata cu o pereche de pantofi stiletto nude.


3. Silvia Sarbu

Sylvia, pe numele sau de scena, a adoptat un stil vestimentar din ce in ce mai indraznet si inedit, care o prinde insa foarte bine.

Vedeta a ales pentru o petrecere in aer liber o rochie nude, care lasa se intrevada in partea de jos o parte din in, foarte sic. Sylvia si-a accesorizat tinuta cu un colier tridimensional si o pereche de sandale cu talpa de lemn si platforma.


4. Adela Popescu

Actrita si cantareata Adela Popescu are un stil aparte, insa poate fi si extrem de versatila. Ea poate trece cu usurinta de la un stil rock la unul extrem de elegant.

La ultimul eveniment monden, Adela a ales o rochie alba, difana, accesorizata cu margele in partea de sus si cu multe pliuri. A asortat aceasta rochie cu o pereche de sandale negre, inedite, inspirate din natura.



Sursa foto: eva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului