Stil de vedeta

#stil de vedeta #showbiz #vedete intern #Anca Lungu #rochii #antena 1 #rochii Anca Lungu

Stil de vedeta: Anca Lungu, de la "Printesa Polonic" la diva eleganta

Simplu, feminin, de cele mai multe ori relaxat. Asa isi descrie Anca Lungu, stirista Antenei 1, stilul vestimentar. Iata cateva dintre tinutele pe care prezentatoarea le-a ales in ultima vreme si care te pot inspira daca trebuie sa participi la un cocktail sau la o petrecere de seara.

Rochii fluide

Sursa foto: libertatea.ro

Anca Lungu nu iese in evidenta vreodata prin tinute stridente, in culori tipatoare. Ea este echivalentul decentei si al delicatetei, asa ca pe stirista o poti vedea purtand rochii din materiale fluide, diafane, care ii subliniaza feminitatea.

CITESTE SI:

Caror vedete li s-au furat pozele indecente din telefon
Casatorii cu ghinion? Iata cum au gresit vedetele chiar la nunta!
Proasta inspiratie sau lipsa de imaginatie? Aparitii PENIBILE ale vedetelor 

Culori neutre


Sursa foto: fashionandbeauty.ro

Cand vine vorba despre rochii de cocktail, Anca Lungu poate fi luata drept exemplu pozitiv. Iat-o intr-o rochie din dantela, cu un decolteu adanc, foarte feminin. Tonurile neutre sunt principala ei alegere in materie de vestimentatie.

Simplitate


Sursa foto: ele.ro

Spuneam despre Anca faptul ca este caracterizata de o simplitate si de o modestie iesite din comun. Cu toate astea, tinutele ei nu sunt vreodata criticate, pentru ca stie cum sa fie eleganta. Iat-o intr-o salopeta alba, dintr-un material fluid, perfecta pentru sezonul de vara. Partea de jos, foarte evazata, ii acopera elegant pantofii, iar accesoriile subtile, nepretentioase o pun in evidenta si ii ofera nota eleganta de care are nevoie tinuta.

Diva

Sursa foto: molecule-f.com

La Gala Premiilor Gopo de anul trecut, Anca Lungu a stralucit intr-o creatie PNK foarte frumoasa, o rochie neagra tip sirena, cu insertii transparente pe bust si cu un usor aer retro.

"Printesa Polonic"



"Junior Chef", show-ul culinar pentru copii in care Anca a jucat rolul "Printesei Polonic", i-a adus prezentatoarei un plus de popularitate. Si tinutele ei elegante si adaptate emisiunii au contribuit la succesul pe care Anca l-a avut nu doar in randul copiilor.

Traditie

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

"Printesa Polonic" s-a nascut la Suceava, iar sufletul ei ramane mereu tributar traditiilor romanesti. De aceea, nu odata la evenimentele mondene al caror dress-code o permitea, prezentatoarea TV a ales sa imbrace ii traditionale intr-un mod foarte elegant.

Sursa foto: foros.vogue.es

CITESTE SI 3 vedete si dezvalurile lor senzationale despre fostii iubiti 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare