Stil de vedeta

#mihaela constantinescu #secrete frumusete vedete #frumusete vedete #secrete frumusete #lucia bubulac #ludmila balan #anastasia lazariuc #showbiz #stil de vedeta

Sexy la varsta a doua. Secretele uimitoare ale divelor

Arata mereu ca scoase din cutie, asta desi au tecut de 50 de ani. Cateva dintre divele autohtone si-au impartasit secretele unui fizic de milioane chiar si la varsta la care alte femei uita sa se mai ingrijeasca.

Lucia Bubulac

Sursa foto: facebook.com

Lucia Bubulac are 50 de ani si doi copii mari. Are insa trupul unei adolescente, subtire, zvelt, ca tras printr-un inel. E si motivul pentru care nu se da in laturi de la a purta rochite scurte, foarte tineresti. Si cum altfel daca are 53 de kilograme la 1,60 metri. Secretele sale? "Beau doar cafea cu ganoderma, o ciuperca cu aminoacizi, mananc ciorba doar o data pe saptamana, iar la cina prefer salatele", a marturisit fosta sotie a lui Catalin Crisan.

Citeste si:

Top 7 cele mai stilate cupluri din showbizul mondial

Cele 7 parfumuri cu care iti seduci partenerul

3 tinute care te scot din incurcatura cand e frig afara

 

Mihaela Constantinescu

Sursa foto: stirile.rol.ro

La 54 de ani, Mihaela Constantinescu arata de nota 10, ba unii chiar sunt de parere ca ar putea urca din nou pe podiumul de moda la fel ca acum 20 de ani. Pentru ca nu s-a schimbat aproape deloc. "In afara faptului ca sunt atenta la ce mananc, nu am fumat, nu am baut alcool si nici macar cafea. Nu am nici o interventie estetica, nici macar o injectie. Nu am nici o problema cu sanii si sunt mandra de aceasta parte a corpului meu. Am 60 de kilograme la 1,72 m, ma mentin bine", a declarat pentru click.ro, fosta sotie a lui Mihai Constantinescu!

Anastasia Lazariuc

Sursa foto: facebook.com

Si Anasta­sia Lazariuc pare sa fi invins lupta cu timpul. La 61 de ani are 50 de kilograme si arata fenomenal. "Cum ma trezesc, fac putina miscare si beau un pahar de apa pe stomacul gol. Apoi imi fac un suc din morcovi, telina, un mar sau citrice, uneori pun si sfecla rosie, buna pentru ficat", a declarat solista, potrivit click.ro.

Pentru ingrijirea parului, cantareata foloseste masti cu galbenus de oua si drojdie de bere. De asemenea, vedeta recomanda si mastile cu vitamine A, E si ulei de ricin. "Toate femeile ar trebui sa-si faca putin timp si pentru ele. Sa-si faca un ritual. Eu cred ca nu e greu, mai ales ca aceste produse sunt naturale, ieftine si la indemana oricui", a mai adaugat artista.

Ludmila Balan

Sursa foto: facebook.com

La 56 de ani, Ludmila, mama cantaretului Dan Balan, ar putea trece lejer drept iubita artistului sau cel putin sora sa. Secretul siluetei de invidiat consta in echilibrul perfect intre alimentatie si sport. "Fac sport in fiecare dimineata si consum doua mese pe zi. Mananc atat cat ard. Sunt o pofticioasa din fire, asa ca nu ma abtin de la nimic. Mananc si prajeli si dulciuri, orice am chef, dar in cantitati rezonabile", a spus basarabeanca pentru cancan.ro.

Sursa foto principala: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare