Stil de vedeta

#ten stralucitor sarbatori #Anca Serea #secrete vedete #ten stralucitor #showbiz #laura cosoi #sarbatori #stil de vedeta #vedete #ioana ginghina

Secretele vedetelor pentru un ten stralucitor de Sarbatori

E un mare stres felul in care vei arata de Sarbatori. Te temi cu siguranta sa nu te trezesti cu pungi sub ochi sau cu o acnee de toata frumusetea. Vedetele au planul lor de urgenta in astfel de cazuri. Iata ce fac divele pentru a iesi rapid din situatii limita:

Laura Cosoi

Sursa foto: ioanacristea.wordpress.com

Pe Laura Cosoi o vezi cel mai adesea nemachiata. A aratat intotdeauna bine si asta pentru ca stie cum sa aiba o piele sanatoasa si radioasa. Recent, ea a dezvaluit un lucru care a starnit mirare. "Stiti ce am eu in congelator? Nu tin carne si nici legume. La mine nu veti gasi asa ceva, ci doar doua linguri. Atat". Poate parea amuzant, insa trucul cu lingurile inghetate este cat se poate de uimitor. "Dimineata, cand ma trezesc mai umflata, pun lingurile pe fata sau pe ochi si imediat ma dezumflu", a marturisit vedeta.

In plus, artista mai spune ca printre ritualurile ei de dinainte de Sarbatori se numara si gomajul cu zat de cafea, care o ajuta sa aiba un ten luminos. Si bea foarte multa apa!

Citeste si:

Top 7 manichiuri pentru Sarbatori. Iata cum le poti realiza!

Kate Middleton si cele mai frumoase tinute de gravida pe care le-a purtat

Ce produse cosmetice e indicat sa folosesti in functie de varsta

 

Ioana Ginghina

Sursa foto: libertatea.ro

Actrita Ioana Ginghina le recomanda cu incredere tuturor femeilor care vor sa straluceasca de Sarbatori o masca preparata in casa, din ingrediente naturale, si care, spune ea, face minuni pentru tenul obosit si tern.

"Aceasta masca o poti utiliza fara probleme, daca nu esti alergica la produsele apicole. Iti recomand sa o faci cu o zi inainte de un eveniment special sau pentru a reda tenului o stralucire.

Ingredientele sunt: polen, ulei de masline, miere si suc de mandarina. Polenul se freaca impreuna cu cateva picaturi de suc de mandarina pana ce obtinem o pasta complet omogenizata. Se adauga uleiul de masline si se amesteca bine cu compozitia. Apoi, adaugam mierea si amestecam pana cand masca devine omogena. Se aplica pe fata si o lasam sa actioneze circa 20 de minute. Se indeparteaza cu apa calduta", a scris Ioana Ginghina pe blogul sau.

Anca Serea

Sursa foto: kanald.ro

Si pentru ca de aspectul buzelor depinde cel al intregului chip, Anca Serea a dezvaluit pentru VIVA! cum si le ingrijeste ea ca sa le transforme intr-un adevarat atu: "Mai ales in timpul iernii, cand pielea e supusa agresiunii, imi prepar un amestec de miere cu zahar brun sau unul din ulei de masline cu lamaie, il las cam 5 minute si apoi clatesc cu apa calduta. In timpul zilei folosesc un balsam de buze, iar seara, daca merg la evenimente, prefer nuantele naturale de ruj aplicate in strat subtire fara contur de buze, nu inainte de a aplica putina pudra translucida pentru iluminare."

Sursa foto: skinneymedspa.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului