Stil de vedeta

#stil de vedeta #showbiz #heidi klum #vedete extern #secrete Heidi Klum #secrete de vedeta

Secrete de vedeta: Ce face Heidi Klum pentru a fi atat de frumoasa chiar si la 40 de ani

Heidi Klum este cunoscuta pentru frumusetea si si pentru trupul aproape perfect, asta desi are 41 de ani si a nascut patru copii! Sa fi descoperit oare un izvor al tineretii vesnice de arata tot ca la 20 de ani? Ei bine, iata cateva dintre trucurile pe care fostul supermodel le foloseste.

Ia cate o pauza de la machiaj

Sursa foto: bellasugar.com

O pauza de la folosirea produselor cosmetice pare sa fie binemeritata din cand in cand. Cel putin asta sustine Heidi Klum, potrivit site-ului hollywoodlife.com. "In zilele mele libere incerc sa nu ma machiez aproape deloc. Din acest punct de vedere, nu sunt o persoana complicata, nu am tone de creme. Prefer simplitatea", a declarat fotomodelul.

Apoi, pentru a mentine echilibrul corpului sau, Heidi Klum incearca sa tina pasul cu energia copiilor sai. "Daca nu poti alerga dupa copiii tai, nu este de bine. (...) Mama mea este mai slaba decat mine, cred ca am avut-o pe ea ca model. Noi nu prea stam degeaba, avem intotdeauna ceva de facut. Intotdeauna!", a mai marturisit nemtoaica.

CITESTE SI:

Fii sexy precum Jennifer Lopez! Invata trucurile ei de frumusete
Victor Slav a facut o criza de nervi in public. A tipat si a injurat!
Surpriza toamnei la TV: Solcanu se intoarce. E incredibil cui i-a luat locul!

"Secretul este sa fii..."


Sursa foto: usmagazine.com

Pentru ca este totusi o mama a nu mai putin de patru copii, frumoasa Heidi Klum are prea putin timp pentru ea. Incearca totusi ca printre responsabilitatile materne sa gaseasca mici ferestre in care sa se ocupe si de ea.

"Am inclus exercitiile in programul meu zilnic: imi plimb cainii sau sar trambulina cu copiii mei. In timpul verii ma duc la plaja cu ei si, in loc sa stau pe un scaun privindu-i, ma implic in tot ceea ce fac ei. Secretul este sa fii activ, ori de cate ori o poti face", a povestit modelul.

Nu bea alcool, nu fumeaza si nu mananca paine

Sursa foto: celebzz.com

Ca sa razbeasca in aceasta lume crancena a fotomodelelor, Heidi a trebuit sa isi gaseasca echilibrul. A invatat ca sportul este cheia pentru o forma fizica de invidiat. In plus, practica yoga in fiecare dimineata. "Imi pastrez frumusetea frustrant de simplu, fara sa fac mari eforturi, iar ridurile care au inceput sa se formeze nu ma deranjeaza catusi de putin. Sunt semn ca devin mai inteleapta, mai coapta", a declarat blondina.

Spune ca nu a tinut niciodata o dieta, insa consuma multa apa, mananca sanatos, fara prea multi carbohidrati. "Moderatie si jonglerie, acesta este secretul. Nu beau mult alcool, are o multime de calorii si este foarte daunator organismului. Uneori imi place un pahar de vin sau, in timpul verii, optez pentru o bere", se destainuie Heidi.

Sursa foto: wallpaperus.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare