Stil de vedeta

#vedete #rochii #craciun #showbiz #rochie rosie #tinuta sarbatori

Rosul, nuanta preferata a vedetelor. Inspira-te de le celebritatile preferate pentru a-ti crea un outfit surprinzator pentru Craciun

Rosul este una dintre culorile traditionale, ce simbolizeaza cu perfect Craciunul. In lumea modei insa, aceasta nuanta este catalogata ca o culoare plina de senzualitate, ce scoate in evidenta feminitatea si eleganta. Rosul este, de asemenea, una dintre culorile preferate ale vedetelor. Iata cateva tinute in aceasta nuanta pasionala, purtate de vedete, din care te poti inspira:

1. Julianne Hough

O rochie uimitoare, perfecta pentru un eveniment rafinat cu ocazia Craciunului a purtat actrita Julianne Hough, la deschiderea unui salon auto. Rochia actritei a atras privirile tuturor prin eleganta si finetea sa. Aceasta a fost realizata dintr-un satin subtil foarte rafinat, iar zona bustului a fost presarata cu pietre pretioase, in forma de inimioare superbe.

2. Kim Kardashian

Daca nu ai o silueta perfecta, ci forme voluptoase, atunci poti miza la petrecerea de Craciun pentru o rochie rosie precum cea purtata de starleta Kim Kardashian. Aceasta are numeroase pliuri, pentru a pune bustul in evidenta, si este accesorizata in talie cu banda neagra, presarata cu pietre pretioase, foarte elegante.

3. Victoria Beckham

In cazul in care vrei sa fii si mai senzuala si sa ai, in acelasi timp, si o tinuta moderna si inedita la petrecerea de Craciun, atunci alege o rochie precum cea a Victoriei Bechkam, cu umeri supradimensionati, un decolteu adanc si cambrata pe corp.

4. Rihanna

Anul acesta, cantareata Rihanna a uimit pe covorul rosu cu rochia sa rosie superba, plina de senzualitate. Asadar, daca vrei sa fii provocatoare si plina de gratie te poti inspira si tu din outfitul extrem de elegant al artistei.

5. Nicole Kidman

O rochie rosie foarte eleganta si plina de rafinament a purtat si actrita Nicole Kidman. Aceasta este perfecta pentru doamnele cu o silueta silfida. Este accesorizata cu un sal ce porneste foarte elegant din umar si se termina cu o mica trena, care da un plus de eleganta. De asemenea, marginile satinate ofera rochiei o nota distincta si mai senzuala.

Sursa foto: babblingsofamommy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare