Stil de vedeta

#trening #ilinca vandici #tocuri #stil feminin #stil de vedeta #mihaela radulescu

Raduleasca sau Vandici? Decide care e mai sexy in trening si cu pantofi cu toc

Noul trend in materie de moda, acela de a purta pantaloni de trening cu aproape orice, inclusiv cu incaltaminte cu toc, nu este accesibil oricui, in primul rand pentru ca nu se pliaza pe gustul multora. Mihaela Radulescu si Ilinca Vandici, in schimb, au picat victima acestei tendinte.

Moda pantalonilor de trening la care asortezi o pereche de pantofi sau de sandale cu toc nu s-a inventat pe meleaguri mioritice, chiar daca asa ar putea parea la prima vedere. Mari designeri au inclus in colectiile lor astfel de exemplare de tinute, motiv pentru care vedetele din toata lumea au preluat rapid noua moda. Dar oricat de mult am incerca, look-ul acesta este destul de greu de acceptat mai ales de catre cei mai putin instruiti intr-ale fashionului.

Sursa foto: wowbiz.ro

Excentrica din fire, Mihaela Radulescu se numara printre putinele celebritati de la noi care au adoptat tendinta. Vedeta TV a ales un pantalon alb cu negru, mai larg in partea superioara si strans pe gambe, caruia i-a asortat o pereche de botine negre cu toc inalt. Mihaela i-a dat acestei tinute sport un look ghetto cu ajutorul jachetei cu stele pe care a accesorizat-o cu o caciula si botine casual, scrie ele.ro.

Potrivit stilistilor, varianta este una buna, tinand cont ca cel mai bine la acest gen de tinuta merg pantalonii de trening cu snur si stransi pe glezna. In principiu, desi nu este neaparat un look potrivit pentru o femeie de 45 de ani, combinatia se poate numara printre cele care sa ii aduca laude Mihaelei.

Ilinca Vandici a incercat si ea acest gen de tinuta, insa se pare ca nu i-a prea reusit. Roscata a aparut la un eveniment monden purtand o pereche de pantaloni de trening largi cu adidasi cu platforma. Dincolo de faptul ca genul acesta de incaltaminte a cam iesit din tendinte, vedeta a ales sa "asorteze" acestei combinatii o vesta din blana cu fir lung. Per ansamblu, piesele nu aveau nimic in comun, motiv pentru care impresia pe care le-a lasat-o fanilor nu a fost dintre cele mai bune.

Sursa foto: ele.ro, apropotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului