Stil de vedeta

#stil feminin #romanian music awards #tinute vedete

Premiile Romanian Music Awards: Cu ce tinute au incantat si dezmagit vedetele autohtone

Artistii romani au trecut prin mari emotii saptamana trecuta, la Premiile Romanian Music Awards, ce au avut loc pe 14 septembrie. Pe langa faptul ca au trebuit sa isi puna la punct prestatiile, vedetele au cautat si cele mai impresionante tinute. Unora le-a iesit de minune, insa altele au fost la un pas de dezastru. Iata cateva vedete care au impresionat criticii de moda cu tinutele lor si cateva care au gafat atunci cand au pasit pe covorul rosu de la RMA:


1.Anda Adam

Anul acesta, cantareata Anda Adam a castigat simpatia criticilor cu o rochie neagra, asimetrica si cu un decolteu generos. Rochia vedetei a fost una destul de opulenta, insa eleganta, Anda Adam fiind o aparitie destul de indrazneata, insa foarte sic si sofisticata.


2. Andreea Banica

O tinuta reusita a avut si cantareata Andreea Banica. Desi nu s-a dezis de stilul sau, rochia scurta purtata la RMA 2013 nu a fost una de prost gust. Culoarea roz i s-a potrivit perfect, iar modelul rochiei foarte subtil i-a scos in evidenta eleganta si finetea artistei.


3. Giulia Anghelescu

Desi a devenit de foarte putin timp mamica, cantareata Giulia Anghelescu afiseaza o silueta de invidiat. Asa ca nu putea da gres nici cu vestimentatia la cel mai important eveniment muzical. Artista a purtat la Premiile RMA o rochie lunga, roz, dintr-un material fin, accesorizata delicat cu o curea. Vedeta a bifat de aceasta categoria bine imbracate.


4. Inna

Cantareata Inna a purtat la RMA 2013 o rochie socanta, care nu a avantajat-o. Combinatia de pene si auriu a depasit limitele delicatetei, asa ca nici parerile criticilor nu au fost unele destul de apreciative.


5. Andreea Balan

Andreea Balan a vrut sa iasa cu orice pret in evidenta la RMA 2013. Acest lucru i-a reusit, insa nu in sensul bun. Vedeta a purtat o rochie neagra, cu cateva portiuni transparente, care au lasat sa se intrevada insa mai mult decat era necesar.


6. Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a uimit anul acesta la Premiile RMA cu tinuta sa fada, lipsita de inspiratie. Artista a purtat o pereche de pantaloni scurti luciosi si un tricou negru banala, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto luciosi.



Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului