Stil de vedeta

#madonna #masaj anticelulitic #halle berry #showbiz #vedete celulita

Pregateste-te de vara! Iata ce tratamente naturale folosesc vedetele ca sa scape de celulita

Chiar daca acum arata impecabil, si vedetele s-au procopsit la un moment dat pe coapse si pe solduri cu inestetica celulita. Cu putina ambitie insa au scapat de ea. Iata care sunt tratamentele la care au apelat ca sa poata arata fabulos in bikini.

Sportul si alimentatia, principale arme

Sursa foto: hdw.eweb4.com

Madonna are 56 de ani, dar multi nu i-ar da nici 35. E drept ca felul in care arata se datoreaza si interventiilor chirugicale, insa cantareata se ingrijeste si singura de felul in care arata. Face zilnic sport ore intregi, dar si yoga, si tine o dieta bazata pe multe fructe si legume, dar si seminte, cereale si soia, combinate cu uleiuri vegetale. In acest fel reuseste sa tina departe excesul de grasime de pe trupul sau.

Aceleasi sunt si armele in cazul lui Cameron Diaz. Vedeta face sport aproape in fiecare zi, de la jogging pana la inot si surfing, dar are si o dieta echilibrata, bazata pe legume crude sau fierte la abur.

Dupa ce a nascut, Jessica Alba a scapat rapid de celulita si de kilogramele acumulate cu ajutorul antrenamentelor zilnice. Prefera exercitiile pentru picioare si abdomen pentru ca, spune ea ea, acelea sunt zonele cu probleme.

CITESTE SI:

Decizii controversate la Pro TV. Cui i s-a interzis sa mai apara pe sticla

La vanatoare de barbati insurati. Iata cine a spart casnicii!

Scrub cu zat de cafea

Sursa foto: quoteko.com

Halle Berry arata extraordinar, de ce sa nu recunoastem? Actrita practica yoga si mananca echilibrat, insa pentru a elimina celulita cu care s-a pricopsit odata cu trecerea anilor apeleaza adesea si la un remediu natural: scrubul din zat de cafea. Inainte de dus, saplica zatul pe solduri, fese, abdomen sau coapse, cu miscari ferme. In general, scrubul lasa pe piele timp de 10 minute, apoi se clateste la dus.

Tratamente nonchirugicale

Sursa foto: fortherich.net

Kim Kardashian, in schimb, renumita pentru formele ei voluptoase, apeleaza la masajul anticelulitic,  care stimuleaza circulatia sangvina si imbunatateste tonusul si fermitatea pielii. Beyonce sau Britney Spears sunt adeptele cremelor anticelulitice, care functioneaza stimuland vasele sangvine, dar si productia de colagen.

Sursa foto: slinkii.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare