Stil de vedeta

#tinute OSCAR 2017 #oscar 2017 #emma stone #jessica biel #nicole kidman

OSCAR 2017 Tinute elegante vs tinute neinspirate

Cea mai eleganta rochie de brand a fost purtata de Ruth Negga pe covorul rosu de la Hollywood la gala premiilor Oscar 2017. . . Actrita irlandeza de origine etiopiana, nominalizata la Oscar pentru rolul principal din filmul ”Loving” a imbracat o rochie rosie, creata de Valentino, conform topului realizat de revista Cosmopolitan al celor mai inspirate si celor mai neinspirate tinute vestimentare prezentat. 

Cea mai buna rochie care a sfidat descrierile a fost imbracata de Naomie Harris, intr-o tinuta Calvin Klein, de culoare alba, o rochie simpla si mulata, asortata cu o capa si pantofi aurii.

In topul Cosmopolitan mai figureaza Hailee Steinfeld, intr-o tinuta Ralph & Russo, o rochie ampla, de culoarea fildesului, decorata cu trandafiri, care a fost inclusa la categoria Cea mai indrazneata tinuta de alergat pe covorul rosu .

La decernarea Oscarurilor, tinuta purtata de Taraji P. Henson a fost extrem de apreciata. Artista afro-americana a purtat o rochie mulata din catifea sepia, decoltata si decupata pe piciorul stang. Vedeta si-a asortat tinuta cu pantofi negri si un colier cu diamante.

Si Emma Stone a impresionat cu tinuta aleasa, o rochie aurie, mulata si decorata cu paiete, Givenchy.

Cea mai buna reaparitie a fost insa Charlize Theron, intr-o rochie Dior, gri metalizat, ampla.

La polul opus, cea mai proasta reaparitie a fost a Aliciei Vikander, care a purtat o rochie neagra, cu volane si cu trena, ce a fost criticata pentru faptul ca era ”deloc impresionanta” si pentru ca ”strivea decolteul”.

Pe de alta parte, cea mai buna rochie rosie a fost purtata de Viola Davis, care a fost laudata pentru tinuta Armani, ampla, cu trena.

La capitolul tinuta stralucitoare, castigatoare a fost Jessica Biel, care a purtat o rochie argintie, mulata, creata de KaufmanFranco.

Cel mai mare pas gresit l-a facut aseara Dakota Johnson, intr-o rochie Gucci. Protagonista francizei cinematografice ”Fifty Shades of Grey” a fost criticata pentru tinuta afisata la Oscarurile 2017: o rochie vintage din satin galben-auriu, cu maneci lungi si trena.

In materie de coafuri, Halle Berry a impresionat. Criticii au apreciat coafura actritei Halle Berry, voluminoasa si in stil afro, dar i-au criticat rochia - mulata, cu fasii negre din dantela, si o trena cu paiete.

Cel mai bun nud, conform Cosmopolitan, a fost al lui Nicole Kidman, care a imbracat o rochie mulata, intr-o nuanta ce imita culoarea pielii, creata de casa Armani.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare