Stil de vedeta

#tinute vedeta #vedete extern #monica bellucci #stil de vedeta

Monica Bellucci, mereu o aparitie de senzatie

Are 50 de ani, dar arata excelent si continua sa cucereasca inimile barbatilor din intreaga lume, care o apreciaza pentru frumusetea si pentru aerul mediteraneam pe care il emana. Femeile, in schimb, ii admira stilul vestimentar extrem de sic.

Decenta si senzualitate



Chiar daca de-alungul anilor a acaparat numeroase coperti ale revistelor gram, frumoasa bruneta a ramas mereu decenta in aparitiile sale. Se cunoaste apetenta ei pentru creatiile Dolce&Gabbana, pe care le poarta mereu pe covorul rosu.

Formele sale feminine, voluptoase, nu sunt expuse niciodata ostentativ. Monica Bellucci dezvaluie atat cat trebuie pentru a tine treaza atentia barbatilor. Rochia rosie din satin din imaginea de mai sus combina senzualitatea cu misterul, iar decolteul sau generos este pus in valoare si cu ajutorul colierului pretios.

Departe de a avea forme perfecte, frumoasa actrita italiana este extrem de feminina, iar o rochie tip sirena ii subliniaza perfect silueta in forma de clepsidra.

Fan al rochiilor negre

Monica Bellucci are cateva culori preferate, iar negrul este, de departe, in topul alegerilor sale. Iubeste rochiile lungi, cu corset si bustiere, pe care le poarta intotdeauna cu pantofi cu toc. Preferatii sai sunt, ca de altfel al celor mai multe dintre vedete, cei creati de Christian Louboutin.

Pasiune pentru taioare

O alta pasiune a sa sunt taioarele sau tinutele formate din doua piese, cu aer usor masculin. Ar putea si o reminiscenta de-a dorintei sale neindeplinita, aceea de a purta roba sobra de judecator.

Dar trebuie sa recunoastem ca o prinde de minune look-ul tip garcon, insa cu parul desfacut si cu camasa descheiata adanc.

Accesorii simple

Si pentru ca spuneam ca nimic nu este ostentativ cand vine vorba despre Bellucci, se pare ca frumusetea ei naturala, chiar si la 50 de ani, ramane principalul sau accesoriu. Actrita mizeaza pe bijuterii putine si pe un machiaj cat mai simplu cu putinta. Parul lung, atu al feminitatii, il poarta de obicei despletit sau usor ondulat si rar prins intr-o coada sau intr-un coc.

Sursa foto: movpins.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului