Stil de vedeta

#doinita oancea #anda adam #andreea raicu #showbiz #antonia #stil de edeta

Look-uri de primavara inspirate de la vedete

Primavara a deschis si apetitul vedetelor pentru schimbare. Multe dintre celebritatile autohtone au renuntat la look-ul de iarna si au inceput sa mizeze pe mai cat mai multa culoare. Iata cine si-a schimbat look-ul si cat de bine ii sta:

1. Antonia

Cantareata Antonia a prins si ea de cateva sezoane incoace gustul schimbarilor de look. Odata cu venirea primaverii, Antonia a adoptat o noua coafura. Vedeta ales o nuanta inedita pentru parul sa, in stil ombre. Si-a trasat o dunga lata, decolarata, pe mijlocul parului. Antonia este foarte mandra de noua sa coafura asa ca a impartasit noul look si cu fanii sai virtuali. Desi a primit peste 20.000 de like-uri", multi dintre fanii artistei s-au declarat insa dezamagiti de alegerea sa.

Citeste si: Curele miraculoase de slabit ale vedetelor

2. Anda Adam

Cantareata Adam Adam a intampinat si ea primavara aceasta cu un nou look. Artista a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu noua sa nuanta de par, iar fanii au remarcat imediat asemanarea dintre ea si rivala sa in dragoste Bianca Dragusanu. Anda Adam a ales sa se vopseasca intr-o nuanta de roscat, foarte apropiata de cea pe care a adoptat-o si Bianca cu o saptamana in urma.

Citeste si: Invata de la Laura Cosoi cum sa dai tinutelor un aer boem

3. Andreea Raicu

Realizatoarea TV Andreea Raicu a afisat ani la rand acelasi look. Se pare insa ca, odata cu inaintarea in varsta, vedeta simte nevoia sa se reinventeze. De curand, Andreea Raicu si-a surprins fanii cu un nou look. Vedeta a renuntat la culoarea neagra si a optat pentru o nuanta de roscat. La fel ca si in cazurile precedente, reactia fanilor nu a fost una prea pozitiva, multi dintre acestia sugerandu-i sa revina la culoarea initiala.

Citeste si: Invata de la vedete sa te imbraci in culorile primaverii!

4. Doinita Oancea

Doinita Oancea, actrita de telenovele, a parasit de curand postul Acasa TV pentru Kanal D, unde va juca intr-un nou serial "Fetele lu' Dom Profesor". Cu aceasta noua schimbare, actrita a adoptat si un nou look. Ea a renuntat la romanticele sale bucle pentru o coafura creponata, mult mai indrazneata.

Fanii actritei au fost mai mult decat incantati de aceasta coafura si i-au apreciat foarte mult noul look atat de inedit, insa foarte natural.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare