Stil de vedeta

# sfaturi vedete #sfaturi frumusete #laura cosoi #stil feminin #stil de vedeta #frumusete

Laura Cosoi te invata cum sa ai un ten perfect

Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul romanesc. In vreme ce barbatii o admira pentru trupul perfect, femeile au toate motivele sa fie invidioase pe felul in care stie sa isi ingrijeasca chipul angelic. Iata cateva dintre secretele tenului sau impecabil:

Pe blogul sau, Laura a oferit in mai multe randuri detalii despre ritualul sau de ingrijire. Si nu este unul tocmai simplu, dar este presarat cu mici trucuri extrem de utile oricui.

Sursa foto: unica.ro

"De multe ori am fost intrebata despre ritualul meu de ingrijire. Acord o deosebita atentie tenului meu si am constatat ca imi ia mai mult timp sa ma bag in pat decat sa ies din casa", a scris Laura, lasand sa inteleaga faptul ca trateaza cu multa seriozitate intretinerea corporala si in special cea a fetei sale.

Citeste si:

Coafurile lui 2015 pentru par lung

O primavara in alb si negru, viziunea Dior pentru 2015

5 pantaloni de iarna cu care sa treci cu brio peste vant si ger

"Secretul tenului meu este ca nu am niciun secret! Nu sunt innebunita dupa tratamentele cosmetice, nu vanez ultimele aparatii in materie de lifting, nu aplic masti miraculoase in care nu cred. Acord o deosebita importanta etapei de curatare a tenului, il demachiez si apoi folosesc pentru indepartarea completa a impuritatilor o perie rotativa", spune Laura.

Sursa foto: kfetele.ro

Peria este una electrica despre care vedeta a mai scris la un moment dat pe blogul sau, chiar atunci cand i-a descoperit beneficiile. "Mi-a oferit o curatare de 10 ori mai eficienta decat cea manuala, a indepartat celulele moarte, impuritatile si urmele de machiaj, a imbunatatit absorbtia produselor mele preferate de ingrijire a tenului, mi-a stimulat microcirculatia la nivelul pielii gratie masajului delicat si am reusit sa-l integrez foarte usor in rutina mea zilnica de ingrijire. Vestea buna: o curatare completa dureaza numai un minut!", este informatia pretioasa pe care diva blonda le-o ofera tuturor.

Sursa foto: unica.ro

Insa ritualul sau de ingrijire a tenului nu se opreste aici. "Atunci cand imi simt tenul obosit il racoresc cu cateva cuburi de gheata si aplic un ulei hidratant (de masline sau macadamia). Sunt insa momente cand simt nevoia sa-mi rasfat tenul, pregatindu-l pentru sezonul rece sau pentru cel cald. Pentru asta, imi fac programare la salonul de cosmetica. Tot ce imi doresc este o curatare normala a tenului si un masaj care sa ma relaxeze complet", a mai scris Laura Cosoi pe blog.

Sursa foto principala: fansshare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului