Stil de vedeta

# cum te imbraci #style-icon #designeri #tendinte #moda

La varsta a treia, sunt mai stilati decat zeci de vedete. 3 style icon-uri de la care te poti inspira

Chiar daca au trecut de prima tinerete, sunt mai indrazneti decat multi tineri. Au curaj sa-si exprime personalitatea prin haine si uimesc la fiecare aparitie. Iata trei adevarate style icon-uri de la care ai ce invata:

1. Hipsterul

Günther Krabbenhöft este una dintre cele mai stilish prezente din mediul online si nu numai. Nu este o celebritate, nu apare lunar pe covorul rosu, insa afiseaza niste tinute care uimesc. Bunicul care ar face de rusine multi fashion bloggeri are aproape 70 de ani si spune ca asa s-a imbracat mereu. “Consider ca ma imbrac destul de normal, vreau sa ma uit la mine cu bucurie, iar tinutele mele sunt o reflectie a felului in care sunt si ma simt pe interior", a declarat Günther Krabbenhöft pentru un blogger suedez. 

2. Excentrica

Iris Apfel este un cunoscut designer de obiect care a revolutionat lumea designului de interior in urma cu cateva decenii. La 94 de ani, afiseaza tinute indraznete la petrecerile la care este invitata si este considerata un style icon veritabil. Poarta cu nonsalanta culori precum turcoaz sau roz, pe care multe femei de varsta ei le-ar refuza, bijuterii supradimensionate, suprapuse, haine de blana si inconfundabilii ei ochelari. Nu ai cum sa nu o indragesti! 

3. Eleganta princiara 

Dintre cele trei prezente stylish, Carolina Herrera este cea mai strans legata profesional de domeniul modei. Designerul acum in varsta de 76 de ani s-a ocupat de garderoba multor prime doamne, de la Jaqueline Onassis la Michelle Obama. Este recunoscuta pentru stilul sau impecabil, din care ar trebui sa se inspire multe vedete care asipira la statutul de fashion icon. 

Ce parere ai despre ei?

Fotografii: boredbanda.com, Facebook, Hepta.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare