Stil de vedeta

#stil de vedeta #stil feminin #actrita #showbiz #olivia palermo

Invata sa te imbraci rafinat de la actrita Olivia Palermo

Modelul si actrita Olivia Palermo este una dintre cele mai stilate vedete. Aceasta este un fashion icon in 2014, asa ca nu ar tebuie sa ratezi nici tinutele pe care le adopta. In general, Olivia Palermo merge pe un stil clasic, parizian, careii scoate foarte bine in evidenta delicatetea si feminitatea.

Imbinari de culori si texturi spectaculoase

Desi mizeaza in general pe culori calde, precum pastelurile, atunci cand vine vorba despre o tinuta de zi Olibia face combinatii de nuante puternice, poarta pantaloni lejeri, cu imprimeuri ingenioase si elegante, dar ,mizeaza si pe texturi fine, precum matasea, combinate cu unele mate, precum bumbacul.

Stilul office, in varianta moderna

Chiar daca este destul de tanara, Olivia Palermo stie ca o tinuta office este intotdeauna importanta. De aceasta data insa, vedeta da acestei vestimentatii sobre un aer elegant, insa, in acelasi timp, modern si adolescentin.

Citeste si: Stil de vedeta: Invata sa te imbraci cu stil de la Victoria Beckham

Blugii evazati

Eleganta poate fi scoasa in evidenta chiar daca optezi si pentru o pereche de blugi. Cel putin asta demonstreaza Olivia Palermo prin acest outfit alcatuit dintr-o pereche de blugi evazati, crem, combinati cu o jacheta animal print si o geanta sic, supradimensionata.

Paltoanele in culori aprinse

Iarna aceasta, explozia de culoare este prezenta peste tot. Sparge monotonia albului purtand cele mai vesele si intense culori. Olivia Palermo stie sa poarte cu succes culorile aprinse, de aceea nu ar strica sa arunci cate o privire prin outfiturile sale superbe. Un palton galben pai, o pereche de pantaloni din piele si niste mocasini sic te vor ajuta sa iti creezi un outfit spectaculos si inedit in aceasta iarna.

Citeste si: Inspira-te din tinutele uimitoare ale actritei franceze Marion Cotillard!

Bluzele pana in talie

Anul 2014 vine cu schimbari majore in ceea ce priveste dimensiunile. Acestea fie devin uriase, fie se micsoreaza simtitor. Bluzele pana in talie, din materiale fine si voluminoase precum casmir sau lana, sunt din ce in ce mai populare. Actrita Olivia Palermo stie sa isi puna in evidenta finetea ce o caracterizeaza chiar si cu un astfel de pulover, pe care il combina cu o fusta creion accesorizata o curea fina cu elemente aurii.

Sursa foto: forum.purseblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului