Stil de vedeta

#secrete frumusete #secrete frumusete vedete #stil de vedeta #showbiz #secrete vedete #intretinere ten #ten vedete

Invata de la vedete cum sa ai un ten ca de bebelus! Iata secretele lor

Refuza operatiile estetice, dar cu toate astea arata spectaculos chiar si dupa 40 de ani. Te-ai intrebat cu siguranta care sunt trucurile la care apeleaza vedetele pentru a avea tenul perfect. Iata cateva sfaturi primite chiar de la celebritati:

Hidratarea, cheia succesului

Chiar daca are deja 50 de ani, Demi Moore afiseaza mereu un look adolescentin. Nu e de mirare ca l-a cucerit si l-a tinut alaturi atata vreme pe Ashton Kutcher, actorul cu 17 ani mai tanar ca ea. Secretul frumusetii ei: hidratarea. Cel putin asta spune actrita ca face si la asta le indeamna pe toate femeile care vor sa aiba o piele intinsa si fara prea multe riduri chiar si dupa ce au trecut de prima tinerete.

"Beau multa apa si ceaiuri, dar nu pentru ca doctorii spun ca e sanatos, ci pentru ca sunt obisnuita sa fac asta de foarte multi ani. Apoi, indiferent cat de tarziu este, cand ajung acasa, imi fac timp sa imi curat si sa-mi hidratez tenul", spune Demi Moore. Si e lesne de observat ca Demi apare rareori machiata strident.

Citeste si: Cum se mentin vedetele in forma


Tot hidratarea suficienta este si cheia tenului impecabil al Evei Longoria. In plus, actrita din "Neveste disperate" spune ca este foarte atenta si la ceea ce mananca. "Dupa baie, imi place sa aplic ulei de bebelusi pe tot corpul. Nu exista nimic care sa-mi faca pielea mai fina!", declara actrita intr-un interviu.

Mastile cu venin


Iar daca vrei sa ai o piele care radiaza de frumusete, la fel ca ducesa Kate, foloseste zilnic, dimineata si seara, o crema hidratanta pe baza de oxigen. Ducesa de Cambridge apeleaza din cand in cand si la masti pe baza de venin de albine, care ajuta tenul sa fie mai neted si vizibil mai intinerit.

Citeste si: Iti doresti un look precum cel al Ducesei de Cambridge? Iata ce trebuie sa faci!

Trucul cu castraveti


Kate Moss, in schimb, sustine ca sta minute bune cu fata in cuburi de gheata amestecate cu felii de castraveti. Chiar daca pare un truc invechit, da inca rezultate judecand dupa felul in care arata actrita la cei 40 de ani pe care ii are.

"Nu" operatiilor estetice


Sharone Stone este adepta look-ului natural, indiferent de varsta. Chiar daca cei 56 de ani ai sai au inceput sa isi spuna cuvantul, iar ridurile si-au facut loc pe chipul sau, actrita este de parere ca operatiile estetice fac mai mult rau.

"In fiecare dimineata, ma spal pe fata cu apa. Apoi, folosesc o crema ce ma protejeaza de soare si una hidratanta. Sunt convinsa ca apa minerala este cel mai bun lucru pentru fata", a afirmat Sharon Stone, intr-un interviu pentru "Le Figaro".

Foto: showbizcafe.com
Autor: Gabriela Jianu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare