Stil de vedeta

#cosmetice par #secrete vedete #tratamente par #showbiz #par #stil de vedeta #ingrijire par

Invata de la vedete cum sa ai un par frumos

Podoaba capilara este accesoriul cu care multe dintre divele mondene se mandresc. Iar noi, muritorii de rand, le admiram si ne minunam cum de pot avea parul atat de frumos. Culmea, trucurile lor sunt la indemana tuturor! Iata ce spun vedetele noastre despre modul in care isi intretin parul:

Adela Popescu

Sursa foto: pentrudive.com

Adela Popescu a descoperit, se pare, secretul parului superb. "Imi aplic o data pe saptamana, cel putin, o masca cu ulei de cocos. De cele mai multe ori stau cu masca pe par pana a doua zi. Se spala foarte usor, nu miroase, iar parul capata o stralucire iesita din comun. Asa am reusit sa mi-l regenerez dupa atatia ani de decolorat si vopsit in toate nuantele", a marturisit roscata pentru wowbiz.ro.

Citeste si:

Pantofii stiletto - accesoriul de baza al femeii moderne. De ce trebuie sa-i ai si tu!

Zatul de cafea, un elixir al frumusetii. 5 beneficii surprinzatoare pentru pielea ta

Letizia, regina stilului. 8 tinute purtate cu demnitate regala

 

Adelina Pestritu

Sursa foto: enational.ro

Adelina Pestritu este o alta diva care face furori cu podoaba sa capilara. Dar nu e totul doar de la mama natura, caci sexoasa bruneta ii ofera parului sau o atentie cu totul speciala. Bruneta foloseste atat produse din comert, cat si masti naturale.

"O perioada am folosit masca de par si sampon de la aceeasi firma. Acum, ma dau cu ulei de argan, care este extraordinar. Imi hidrateaza parul si imi da si luciul pe care-l doresc. Il aplic pe toata lungimea parului, cu doua-trei ore inainte de a ma spala, si dupa aceea imi masez scalpul cateva minute. Sunt foarte multumita. Le recomand doamnelor si o masca eficienta care se obtine din amestecul a 10 picaturi de vitamina A uleioasa, o lingura-doua de ulei de ricin, o lingura de iaurt, o lingura de miere, zeama de la o jumatate de lamaie si un galbenus de ou. Amestecul acesta fortifica firul de par si il hraneste, dandu-i un aspect sanatos", a povestit Adelina pentru wowbiz.ro.

Andreea Balan

Sursa foto: radardemedia.ro

Andreea Balan este apreciata nu doar pentru vocea si show-urile spectaculoase pe care le produce in ultima vreme, ci si pentru tinuta si parul sau. Artista marturiseste ca isi ingrijeste parul cu produse naturale.

"Din cand in cand imi fac masti cu galbenus de ou, ulei de ricin si ulei de masline si inainte sa ma spal pe cap aplic aceasta masca «babeasca», pe care o fac de ani de zile. Si atunci cand imi mai pun extensii, le ingrijesc ca si cum ar fi parul meu, nu trag de par, nu il pieptan ca si cum ar fi un par fals", a dezvaluit Andreea Balan pentru perfecte.ro.

Sursa foto: urban.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului