Stil de vedeta

#exerictii burta # mirela stelea #slabit vedete #trucuri slabit #stil de vedeta

Invata de la Mirela Stelea trucurile care te ajuta sa scapi de burta

Nu-i lucru simplu sa te mentii in forma perfecta si sa arati extrem de sexy chiar si dupa 35 de ani, iar Mirela Stelea stie asta pe propria-i piele. Are insa cateva secrete pe care le-a dezvaluit si de care oricine poate tine cont!

Mirela Stelea are un fizic de invidiat. Nici urma de colacei, numai fibra si piele bine tonifiata. Creatoarea de monda munceste insa din greu pentru abdomenul sau tare ca piatra. Merge la sala de trei ori pe saptamana, unde se antreneaza intens. Dar nu oricum, ci dupa un plan bine pus la punct.

"E recomandat sa ai sprijinul unui antrenor atunci cand te decizi sa mergi la sala. Exercitiile pot fi personalizate in functie de fizionomia fiecarei persoane si de scopul final. Exista insa doua exercitii, in afara de clasicele abdomene, cu care nu dai gres atunci cand vrei sa arzi stratul de grasime de pe abdomen", a marturisit Mirela pentru Click!.

300 de abdomene

Te intrebi care sunt exercitiile cu pricina? Mirela da detalii: "Pentru primul exercitiu e necesar sa ai o greutate de tip kettlebell (bila cu maner - n.r.), cu care sa faci serii de cate 15 balansuri. Pornesti stand in picioare cu bratele intinse la 90 de grade, tinand in maini greutatea, si cobori apoi cu acesta intre picioare, avand genunchii indoiti. Faceti 15 exercitii de acest tip".

Citeste si:

Vinul rosu, un tratament corporal de exceptie. 5 beneficii uimitoare pentru piele

Invata cum sa te imbraci ca sa arati mai slaba

7 celebritati care au purtat deja marsala, culoarea lui 2015

 

Sursa foto: realitatea.net

Al doilea exercitiu pe care creatoarea de moda il practica pentru a-si mentine abdomenul in forma deja consacrata implica si flotari de tip squat. "Stati drepti, cu picioarele departate la nivelul umerilor, va aplecati atingand cu palmele podeaua si avand genunchii indoiti. Apoi, tinand palmele pe podea, sariti cu picioarele in spate pana ajungeti in pozitia de flotare. Faceti o flotare, apoi reveniti in pozitia anterioara si va ridicati. Repetati acest exercitiu, alert, de 15 ori. Apoi alternati cu cel precedent, cu kettlebell, de 15 ori. Avantajul este ca le puteti urma si acasa, dureaza pana in 15 minute si sunt foarte eficiente", a mai declarat fosta sotie a lui Bogdan Stelea.

Cat despre alimentatie, Mirela Stelea recunoaste ca acorda o importanta deosebita hranei sanatoase si hidratarii. "Mananc sanatos, respect orele de masa, ma hidratez corespunzator. La toate acestea adaug si orele petrecute la salonul de cosmetica, tratamente faciale si multe alte metode de intretinere corporala", a declarat designerul pentru csid.ro.

Sursa foto principala: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare