Stil de vedeta

#stil vestimentar Blake Lively #stil Blake Lively #showbiz #stil feminin #stil de vedeta #vedete #blake lively

Invata de la Blake Lively cum sa porti hainele de iarna cu imprimeu

Fiecare vedeta impune o amprenta personala tinutei. In vreme ce Oliviei Palermo ii place sa asorteze cate o curea cam la fiecare outfit, iar Emma Stone a devenit proverbiala cu ghetutele ei, Blake Lively rareori iese din casa iarna fara o haina cu imprimeu. Iata cateva dintre aparitiile actritei din sezonul acesta:

Capa multicolora

Specialistii in fashion sustin ca Blake Lively este una dintre putinele vedete care nu si-a angajat un stilist vestimentar, intrucat e de parere ca stie de ce are nevoie pentru a arata bine. Si chiar se pare ca se pricepe judecand dupa aparitiile sale publice. Iat-o la cumparaturi, pe strazile New York-ului, purtand o capa multicolora marca Lindsey Thornburg. Imprimeul foarte vesel a transformat piesa intr-una statement, menita sa atraga atentia. La aceasta tinuta, actrita a asortat o fusta foarte scurta, dar si niste cizme inalte, culoarea mustarului.

Si tot o capa, de data aceasta mai putin calduroasa si nici atat de colorata a purtat frumoasa graviduta la o alta iesire in oras. Acest tip de haina ii complimenteaza, dupa cum se vede, formele capatate in urma sarcinii.

Citeste si:

Trucuri de frumusete pentru femeile trecute de 40 de ani

7 alimente care iti fac parul sa creasca mai repede

Doua vedete in rochii cu paiete. Mihaela Radulescu versus Loredana Groza

Pardesiu evazat

Blake iubeste hainele confortabile, asa ca tinutele adoptate de ea pot fi purtate cu succes de oricine intr-o zi obisnuita. Iat-o intr-un pardesiu scurt, in forma de A, cu manecile evazate, dar si cu un imprimeu care realizeaza un contrast puternic rosu-negru.

Pardesiu din matase

Dar hainele frumoasei actrite nu sunt doar comode, ci si extrem de trendy. Iat-o intr-un outfit cu adevarat stralucitor din toate punctele de vedere: un pardesiu din matase industriala marca Valentino, in culori metalice, un amestec de argintiu, rosu, mov si negru, si o pereche de botine Loubutin, si ele foarte glam.

Pardesiu din tweed

Un material elegant, mereu in trend, este tweed-ul. Actrita americana a purtat un astfel de pardesiu pe umeri, peste o fusta cu talie inalta care ii masca usor burtica de gravida. Un colier statement si o pereche de pantofi cu toc Louboutin i-au completat outfitul.

Sursa foto: whowhatwear.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare